On siinä meillä omituinen sakki

Alkuunsa tuote oli hyvä ja hyvänmakuista sopi ruuan laittoon ja paistamiseen nyt se räiskyy ja ampuu kuumia pisaroita käsille

Mutta eipä tuo valmistaja siitä taida välittää kun saa tuotteeensa halvalla kaupan hyllylle ei sen muuta tarvitse tarkoittaa

Alkuun kulta flooraan laitettiin voita sekaan nyt on palattu takaisin palmuöljyyn joka ei sovelu yhtään mihinkään

Ei edes vaseliiniksi suolan vuoksi mutta kaippa tuo valmistaja huomaa myynnin laskun ja tekee siitä johtopäätöksensä

Mun puolesta saa olla tuon tuottajan tuotteet hyllyssä kiitos vaan ja morjens toivomus on kyllä että palaatte alkuperä reseptiin seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast

17 vastausta artikkeliin “On siinä meillä omituinen sakki”

  1. Se vaan Heikki on nykyään pelkkää palmuöljyä rypsi öljyllä maustettuna siinä ei ole enää voita mukana niin sanoo kulta floora rasian luettelo ja sen kyllä huomaa
    Se kun pommittaa käsivarret rakoille kun paistaa
    Kyllä se ennen sopi paistamiseen ja olen sitä kulta flooraa käyttänyt siitä asti kun tuli markkinoille terv tepivaari

  2. Sitten on eräs juttu miksi tuo floora voi valmistetaan Ruotsissa siinä sitä voita kyllä on mutta rasia koko 400 g terv tepivaari

  3. Sitä voita käytin ennen kun tuo kulta floora tuli käytin sitä siirryn takaisin voihin terv tepivaari

  4. Miksi käyttää voin korviketta, kun aitoakin on saatavilla? Vieläpä halvemmalla.

  5. Jakyllä siinä floora kulta rasiassa lukee että se sopii leivän päälle ja ruuanlaittoon terv tepivaari

  6. Kun puolen kilon voi paketti maksaa halvimmillaan lähes 3 ekee ja muut on kilo hinnalta samaa hinta luokkaa voi miettiä mikä on halvempaa terv tepivaari

  7. Kun puolen kilon voi paketti maksaa lähes 3 ekee ja muut on kilo hinnalta samaa hinta luokkaa voi miettiä mikä on halvempaa terv tepivaari

  8. Voi maksaa, mutta margariinia en käytä ruuanlaittoon edes vahingossa.
    Oivariini on hyvä levite leivälle enkä siinäkään tarkoituksessa suostu käyttämään kasvismössöjä.
    Lidlin tuotteeseen pitänee tutustua, kun siellä käyn.

    1. Itse käytän flooran tuotteita kaikkeen paistamiseen
      Mutta alkaa oleen sellanen aika että öljyt korva ne terv tepivaari

  9. Puuroissa käytän pakasteesta marjoja
    Tuo oivariini on muuten kallista terv tepivaari

  10. No ei se ihan noin ole kunhan ne on hintansa ansainneet ja kyllä se rypsi öljy tuotetaan Suomessa terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *