Kasvatamme Suomessa hyviä vihaneksia jotka sitten viedään lentokoneseen joka kuljettaa ne Kiinaan
Missä ne paloitellaan pakastetaan ja pakataan uudestaan lentokoneeseen hiirenraadoilla maustettuna
Ja tuodaan Suomeen lentäen tuollasen operaation jälkeen ei voi keskustella etteikö vihanneksille löydy aika iso hiilijalanjälki
Vaikka ne olisi kasvatettu Suomessa kaikkia sääntöjä noudattaen se ei niitä pelasta saastuttavilla lentomatkoilta että sellasia ne
Puhtaat tuotteet sitten ovat seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast
Vihannesten kasvatus suomen talvessa kasvihuoneissa on iso hiili.
Nuot pakastet tehdään Kiinassa kesänsadoista ei ole talvesta kysymys terv tepivaari
Espanjalainen tomaatti on kieltämättä suomalaista kasvihuonetomaattia maukkaampi.
Toisaalta, jos ostat keväällä kymmenkunta tomaatintainta (esim amppelitomaatti) riittää siitä koko kesäksi ja jääkin.
Kotimainen ruohosipuli ja kiinansipuli antaa satoa aina marraskuulle asti ja sitten voitkin sisällä kasvattaa kuten ruukkukukkia.
Tuukussa, sisätiloissa onnistuu myöskin suosikkiyrttini timjamin kasvattaminen läpi vuoden.
Maa-artisokkaa voi kerätä niin kauan kuin jäätyvästä maasta irti saa.
Kaskinauris on uskomattoman maukas juurikas. Lanttua, naurista ja porkkanaa saa kaupasta läpi vuoden. … jne.
Noin on ja on hyvää kotimaista
Pakasteet melkoisella varmuudella on Kiinassa pakastettu
Vaikka ovatkin Suomessa kasvatetut terv tepivaari
Kertokaa nyt minullekin mistä sen tietää, että kotimaiset elintarvikkeet tulee Kiinasta. Sen tiedän, että kotimainen olut tulee Virosta, mikä sekin tuntuu uskomattomalta.
Ei sitä mistäännäe ne kun vain pakastetaan pilkotaan ja pussitetaan Kiinassa mutta vihannes on edelleen Suomalainen tuote
On muuten ollut jo pitkän tuo linja terv tepivari
No, eivät ne tule Kiinasta jos ostat tuorevihanneksia/juurikkaita. Näkee sen pakkauksen kyljestä.
Minä kun mitään pakastettuja en osta; ei koske minua.
Joo tuore tuotteet on kotimaisa eikä ne käy kun Kiinassa pakastettavana tämä koskee ainoastaan pakaste tuotteita terv tepivaari
Ei meidän pakastevihanneksia Kiinasta tule. Pakkasmarja esimerkiksi tekee täysin Suomessa, mutta moni muu tulee keskisestä Euroopasta. Puola, Hollanti, myös Viro.
Pakasteita ei kannata tuoda määräänsä kauempaa, jos puhe on edullisista.
Kyllä ne tulee ja isossa määrin ensin Suomesta viedään raaka vihannekset Kiinaan ja palaavat pilkottuina pussitettuna ja pakastettuina sieltä
Mutta Suomalaisa ne vihannekset ovat ei ne Kiinalaisia ole terv tepivaari
Tepi, onko sinulla jotain esimerkkiä jostain valmistajasta joka näin tekee? Meinaan on hemmetin kallista Kiinasta lähettää pakasteita tänne. En ole itse törmännyt mutta olen kyllä utelias selvittämään.
On minulla tieto siitä että Vihanneksia pakastetan kiinassa en vaan mielelläni tuo pakastajan nimeä julkisuuteen
Ja kyllä ne vihannekset ensin menee Kiinaan kokonaisina ja siellä ne pilkotaan pussitetaan ja pakastetaan
Ja tuodaan takaisin Suomeen
Tekijä on Suomassa hyvin tunnettu iso tuottaja vihannekset ovat silti Suomesta ei Kiinnasta terv tepivaari
Muutaman tiedustelun tein ja siellä todettiin että tämä olisi pähkähullua – pakasteiden kuljetus Kiinasta maksaisi aivan liikaa.
Mutta, selvitän. Vähän kyllä luulen että on urbaani legenda tämä.