16 vastausta artikkeliin “Sinisillä loistava tulevaisuus takanapäin”

  1. Sininen Suklaa on syöty jo. On makoisaa katsella kun nämä kipataan kaatopaikalle muun sonnan sekaan.

  2. Jussi Niinistö (sin) on ollut ja on varsin hyvä puolustusministeri. Sampo Terhoa hullumpia löytyy Suomesta pilvin pimein.

    Toivottavasti he ovat tulevaisuudessakin käytettävissä työssä Suomen hyväksi.

  3. Samoilla linjoilla Terhon osalta, fiksu kaveri. Sääli että meni Soinin ja Sipilän vietäväksi.

    Lohelaa arvostin aikanaan paljon ja toki ihmisenä häntä voin kunnioittaa mutta poliitikkona on hyvin vaikea arvostaa ketään jolle ainoa intressi on Venäjän etu.

    1. Kyuu, voisitko avata väitettäsi, jonka mukaan Lohelan ”ainoa intressi on Venäjän etu.”

      Minä elän ihan toisessa maailmassa kuin Sinä. Luen koko ajan hirmuisen määrän sotahistoriaa ja sitten kirjoitan siitä hieman. Päivän politiikka tai paikallinen politiikka ei juurikaan mahdu aikatauluihini.

    2. Lohela ajaa juurikin Venäjän etua, siksi hakeutu Hjalliksen (ex kokoomuskansanedustaja) porukoihin, Hjallis on hyötynyt ryssistä enemmän kuin moni muu ja miksi Risikko (kok) teki isäntänsä venäläisten luona vierailun juuri ennen vaaleja, minä kun en usko sattumiin…

  4. Hyvä että petturit on lähteneet. Ei haittaa yhtään jos tulee enemmän Halla-ahoja ja Rydmaneja eduskuntaan.

  5. -27 C pakkasta, juuri kävin auton mittarista tarkistamassa, hienoa, saadaanko -30 C rikki.

  6. Juhani, jos liittyy Venäjän pakotteita vastustavaan ja Venäjän kanssa hämäriä bisneksiä pyörittävän kaverin yksin johtamaan puolueeseen, ei silloin voi oikein kirkkain silmin sanoa että ei olisi tuota intressiä.

    Olet mestari sotahistoriassa, minä olen amatööri päivän uutisissa – mutta mielestäni joskus asiat ovat sitä miltä näyttävät. En voi kiveen kirjata, mutta kovasti sille itselleen se haisee.

    1. Niin, on vaarallista diilata henkilön kanssa joka vie kuin metrin mittaa nytkin porukkaa, Hjallis osaa tuon, se on Rotenbergin parhaita kavereita tai sanoisiko tovereita (Boris Romanovitš Rotenberg on venäjänjuutalainen liikemies ja urheiluvaikuttaja. Hänellä on myös Suomen kansalaisuus. Vuonna 1968 Rotenberg liittyi samaan judoseuraan, jossa hänen veljensä Arkadi Rotenberg ja ystävänsä Vladimir Putin jo olivat.)

      Se joka tälläisen äijän kelkkaan lähtee tulee myyneeksi sielunsa ryssille, eikö Juhani sen verran ole perehtynyt missä nyt mennään, ei auta etsiä historisasta sitä ja tätä jos ei osaa etsiä nykypäivästä sitä ja tätä,,,

  7. Vaarassa on Marko mainitsemasi astelukemat – että Siperia odottaa kuin ehkä muutoinkin Venäjä tykkää,jos täällä menis huonosti että pääsis sorkkimaan tämän maan kamaraa poliittisestikin tavalla tai toisella.

    No,jos ei kuitenkaan …

    1. Venäjä tekee parhaillaan nytin töllön töitään monilla keskustelu alustoilla ja montaa tyyppiä viedään taas kuin metsin mittaa, siellä isänmaallisia miehiä käännytetään ryssän uskoon.

      1. ..niin…tämä kymmensormi järjestelmä… eli ”nytkin”, ”metrin” korjaus 🙂

  8. Orpon kusetus on tämä, erityisesti kuritetaan eläkeläisiä:

    Kommentti: Petteri Orpon viikonlopun eläkeavaus oli vaalitaktista sumutusta – eläkeläisten oma kuluttajahintaindeksi saattaisi itse asiassa jopa leikata eläkkeitä https://t.co/mXGl0ljcHi

    Sopisi hyvin Sinisiin tälläinen tyyppi, kusettaja kuten Siniset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *