Paljastus: YLE täynnä Venäläisten ”myyriä”

Eihän tämä paljastus ole vaan toteamus. On enemmänkin käytäntö että näitä ns ”myyriä” jotka vakoilee Venäjän hyväksi Ylessä on. Taitaa olla enemmän maan tapa että näiden toiminta on hyväksytty kaikkien vanhojen suurpuoulueiden hiljaisella hyväksynnällä.

Tässä kunnon kirjoitus missä mennään ja minä olen ollut kokoajan sitä mieltä että tämä Yle pitäisi lakkauttaa. Näilläkin foorumeilla puhutaan sen puolesta…. ei sitä vastaan…

Raju väite Jessikka Aron Putinin trollit -kirjassa: Venäjän ”myyrä” löytyi Yleisradiosta https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006248913.html

11 vastausta artikkeliin “Paljastus: YLE täynnä Venäläisten ”myyriä””

  1. Kaikissa muissa vika aina paitsi itsessä. Olen myös sitä mieltä että Yle-vero kokonaan pois, mutta eri syystä.

    1. Juu. Voihan tuo ryssien tietotoimisto jäädä opiksi ja ojennukseksi olemaan, verovaroin sitä ei tarvitse maksaa.

  2. Eiköhän tässä liene kyse nuorehkon toimittajan lähes sairaalloisesta julkisuushakuisuudesta. En mitenkään voi uskoa YLE:n olevan täynnään venäläisiä trolleja.
    Lienee venäjäkammoisten harhailua.

  3. Jessikka Aroa on kohdeltu törkeästi ja lyöty lujempaa kuin ketään pitäisi syyttä suotta. Hän on ollut kärkevä ja vähän laittanut mielikuvitusta joukkoon, mutta ei hän ansaitse tuota kohtelua.

    Mutta, vaikka hän onkin aivan selvä ajojahdin uhri, ei se tee kaikesta hänen sanomastaan faktaa. Suhtaudun tähän hieman skeptisesti ja uskon kun asia puolueettomasti todistetaan.

    Silti en aio häntä ihmisenä mitenkään haukkua, tietenkään. Hänen työssään tekemät päätökset ovat vain jotkut hieman haastavia nieltäväksi.

  4. Venäjästä ja trolleista on tullut keppihevonen sisäpolitiikassa. Jos olet eri mieltä EU:sta tai maahanmuutosta, olet Venäjän asialla.

    1. Juu ja sama luulotauti on sekin että tässäkin blogialustalla on Kremlin maksamia kirjoittajia, on tätä välillä niin hauskaa seurata 🤣

  5. Kukahan se myyrä voisi olla … joku vaikka uutistoimituksen pirukelloista … taistavasti esittäisi tyhmää… olisko kellään mitää ”epäilyksiä”… ?

    1. Siis pierukelloista… tämä ilmaisu ei ole nyt ihan sukupuolineutraali … Onkohan siellä venäläinen aviomies tai poikaystävä kuinka monella…

  6. Lisää paljastuksia ja siitä erinomainen kirja:

    ”Dosentti Arto Luukkanen on kerännyt Ukrainan KGB-arkistosta runsaasti esimerkkejä siitä, millä konsteilla ja kuinka pikkutarkasti Neuvostoliiton turvallisuuspalvelu seurasi maassa käyneitä suomalaisia.
    DOSENTTI Arto Luukkasen uutuuskirja Suomi hajoavan imperiumin sylissä (Otava) osoittaa, että Ukrainan salaisen poliisin (SBU) avoinna olevista arkistoista on mahdollista löytää runsaasti suomalaisia kiinnostavaa aineistoa.” (IL)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *