Ukrainalaistyyppistä possunkylkeä.

Teimpähän tuommoista ukrainalaistyyppistä, miksei myös venäläistyyppistä possunkylkeä.

Valitettava seikka meillä on se, että eestistä on lähimpänä saatavissa possunkylkeä, jossa olisi reilusti silavaa. Terveysintoilua maukkuuden kustannuksella.

Siispä, otin mitä sain, luutonta, valitettavan vähänsilavaista possunkylkeä. Maustoin, ensin juoksevaa hunajaa pintaan, suolaa (meri), bbq-jauhetta, valkosipulin suikaleita pistettynä lihaan, timjamia, basilikarouhetta sekä ripaus rosmariinia.

Sitten savustimeen ja lämpö +75 astetta, uunissa kuusi tuntia.

Voisin sanoa, herkullista tuli.

 

3 vastausta artikkeliin “Ukrainalaistyyppistä possunkylkeä.”

  1. Vinkkinä.. Poppamies BBQ- ja mauste- valikoimasta löytyy erinomaisia valmiita mausteseoksia. Myös savustukseen sopivia. Kannattaa kokeilla.

    1. Juu, poppamies tekee hyviä mausteseoksia, käytän itsekin niitä. Sinäänsä chilin ja jalapenon kanssa pilaan itse monasti hyvät ruat. 🙂

    2. Kyllä ovat tuttuja nuo Poppamiehen mausteseokset. Tuohon possunkylkeen käytin eräänlaista texmex-mausteseosta, jossa aika iso osa jalapenoa. Hyviä mausteseoksia ovat, ne nestemäiset kyllä minun makuuni kovin makeita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *