Miten Sdp aikoo tehdä Suomi-nimisen alueen hiilinegatiiviseksi?

Aikooko puolue ajaa Suomi-nimisen alueen ihmiset jonnekin muualle asumaan ja sitten metsittää koko alue. Metsä kun sitoo hiiltä vain kun sen puumassan määrä kasvaa.

Tuskin saamme koskaan vastausta miten Sdp aikoo tehdä Suomi-nimisen alueen hiilinegatiiviseksi.

Varmasti saamme pian kuulla lisää vaalivalheita.

*

https://www.is.fi/autot/art-2000005972771.html

21.1.2019

Sdp:n tuoreen ilmasto-ohjelman mukaan Suomen on oltava hiilineutraali vuonna 2035 ja hiilinegatiivinen nopeasti tämän jälkeen.

*

Onhan artikkelissa muutakin kummajaista.

https://www.pirkanblogit.fi/2019/juhak/demarit-ovat-nakojaan-tulleet-hulluiksi-tai-vaalihavio-on-pelkona-persiissa/

7 vastausta artikkeliin “Miten Sdp aikoo tehdä Suomi-nimisen alueen hiilinegatiiviseksi?”

  1. Kyllä se tämänkin puolueen ”mielikuvitus talkoot” on lähinnä vitsi.

    Todennäköisesti EU:ssa ei lähivuosina pystytä tekemään riittäviä päätöksiä, jotta päästöoikeusjärjestelmä yksin johtaisi tarpeeksi nopeaan muutokseen. Tästä syystä kokoomus on Suomen nykyisessä hallituksessa ajanut esimerkiksi kivihiilen kieltämistä, biopolttoaineiden sekoitevelvoitetta liikenteeseen sekä päästöhinnoittelua lämmityspolttoaineiden ja autojen verotuksessa. Suomen on jatkettava määrätietoista ilmastopolitiikkaansa myös vuoden 2030 jälkeen. Yhteiskuntamme tulisi lähes päästötön vuoteen 2050 mennessä. Hiilineutraalius tultaisi siten saavuttamaan jo aiemmin nielujen vaikutusten ansiosta. Sitä varten on tehtävä päätöksiä jo lähivuosina.

    Suomi jatkaa eteenpäin ilmastotaistelun esimerkkimaana. Keskeisimpiä uusia puhtaita teknologioita ja ratkaisuja kehitetään Suomessa ja myydään kasvumarkkinoille, joiden kehitys ratkaisee ilmastonmuutoksen. (Kokoomuksen sivuilta)

  2. Menee kyllä todella lähelle sille ”yksi avaus samasta asiasta” juttua mutta menköön nyt kun ei olla vielä kiveen kirjattu. Toivoisin kuitenkin pientä tarkkaavaisuutta.

    Eipä sillä, aihe on niin pähkähullu että kyllähän siitä enemmänkin juttelee.

  3. ”Eipä sillä, aihe on niin pähkähullu että kyllähän siitä enemmänkin juttelee.”

    niinpä ..

    IS:n artikkeli keskittyi lähes kokonaan sähköautohömppään – Suomen muuttaminen hiilinegativiseksi on katsottava varmaan vitsiksi, vai?

  4. Sähköautolla pääsee Ouluun sano Sipilä eli taitaa laajempikin poliittinen piiri olla asialla.Mutta nyt pakkasella akut hyytyy eikä kansalla ole varaa ostella uusia autoja tässä hallituksemme kurjistamistilanteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *