Tein karjalanpiirakoita siten, että lämpimien piirakoiden päälle oikeaa voita, cheddarjuustoa, sipulia ja savustettua kilohailia.
Olen minä huonompaakin lounasta syönyt.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Tein karjalanpiirakoita siten, että lämpimien piirakoiden päälle oikeaa voita, cheddarjuustoa, sipulia ja savustettua kilohailia.
Olen minä huonompaakin lounasta syönyt.
Juuri kun joku sanoi että asiablogauksia puuttuu niin taas tuli a)asiaa b)vesi kielelle. Kiitos.
🙂
Joo varmaan maistu ja oikeasti se syöminen on ihmisen pääelinkeino terv tepivaari
Timon piirasversio varmaan kokeilemisen arvoinen mutta entä jos risteyttäisi karjalaisen riisipiirakan ja itämaisen kebabin eli vuoleskelisi kebablastuja piirakan selkään. Olisihan siinä kansainvälinen eväs, ennakkoluulottumuutta ja ripaus eksotiikkaa.
Jos aikoo itse kababin valmistaa niin tässä jokunen vinkki. Liha oltava jauhelihaa, nautaa. Laitetaan hakkuliha kulhoon, lisätään suola ja mausteet maun mukaan. Tärkeää on että massa vaivataa maan perusteelllisesi, sen on oltava sellaista sitkeän tuntuista. Sitten vaan muotoillaan murekeköntsäksi tai saahan se litteäkin olla ja uuniin paistumaan.
Valmiin kebabin leikkuussa pitää veitsen olla terävä kuin kärmeen kieli ja leikkaus tapahduttava vakaalla kädellä viiltoliikkkeillä.