4 vastausta artikkeliin “Uunipiirakoita”

  1. Joo varmaan maistu ja oikeasti se syöminen on ihmisen pääelinkeino terv tepivaari

  2. Timon piirasversio varmaan kokeilemisen arvoinen mutta entä jos risteyttäisi karjalaisen riisipiirakan ja itämaisen kebabin eli vuoleskelisi kebablastuja piirakan selkään. Olisihan siinä kansainvälinen eväs, ennakkoluulottumuutta ja ripaus eksotiikkaa.

    Jos aikoo itse kababin valmistaa niin tässä jokunen vinkki. Liha oltava jauhelihaa, nautaa. Laitetaan hakkuliha kulhoon, lisätään suola ja mausteet maun mukaan. Tärkeää on että massa vaivataa maan perusteelllisesi, sen on oltava sellaista sitkeän tuntuista. Sitten vaan muotoillaan murekeköntsäksi tai saahan se litteäkin olla ja uuniin paistumaan.

    Valmiin kebabin leikkuussa pitää veitsen olla terävä kuin kärmeen kieli ja leikkaus tapahduttava vakaalla kädellä viiltoliikkkeillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *