Veljeni toi eilen minulle pakastamiaan torvisieniä, suppiksia ja kantarelleja.
Tein torvisienikastiketta reseptillä: Sienet, sipulia, pekonia, kuohukermaa.
Kastikkeen keraksi tein perunamuusia.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Veljeni toi eilen minulle pakastamiaan torvisieniä, suppiksia ja kantarelleja.
Tein torvisienikastiketta reseptillä: Sienet, sipulia, pekonia, kuohukermaa.
Kastikkeen keraksi tein perunamuusia.
Se on todella hieno sieni tuo musta torvisieni. Hieno aromi sellaisenaankin.
Minulla noita sieniä on kuivattuna todella paljon kun on kaksi kohtuullisen kookasta kuivuria.
Tuo reseptisi kuulostaa herkulliselta.
Juu, noita löytyy aina syksyisin meidän kesämökkitontilta.
Kaiken lisäksi mustia torvisien on vaikea löytää ellei tiedä. Lehtimetsät, jalopuut lahonneina, siellä kannattaa olla tarkkana. Kerran löysin aika rypäksen Hollolan Sairakkalan maastosta suomaisesta kosteikosta, joka oli kuusivaltainen. Nyt siinä ei ole enää metsää..
Sienet on aina hyviä.