5 vastausta artikkeliin “Kanarisottoa Timpan tapaan”

  1. Kanankoipia Markon tapaan, uuni +180 C, aika 50 min, 900 g pieniä kanankoipia, Lidl BBQ marinaadia, 6 palkoa Chiliä (hot), leikataan paloiksi imeytymään koipien pintaan, valkosipulia ja sipulia, lihaliemikuutio veden kera vuokaan ja uuniin.

    1. Korjaan… kanaliemikuutio ja sekin vain puoliksi, basilikaa sekaan nesteeseen.

  2. Se muuten Timppa tuo reseptisi on aika hyvä, kurkuma vaan tulisi lämmittää kymmenisen minuuttia voisulassa; tulisimelko hyvä vaikutus.

  3. Jos maukkaista broilerein osista puhutaan ,ne ovat koipi-reisi tai koivet ensin kypsytettynä uunissa esim. Lidlen maustelimessä lisättynä vähän tulisuutta ja valkosipuleita. Broilerin file on mauton ja kallista, Itse käytän aika paljon lisäksi currya broilerin kanssa. Miksei myös valmis hapanimeläkastike.

  4. Broileri, jos sitä nyt ylipäätään käyttää, kannattaa kypsentää sellaisenaan lähes kypsäksi höyrykattilassa, Luut irti ja lihojen päälle keitinliemi, sinne kurkumaa, mausteita mielensä mukaan. Kun riisistä tekee; paras tulee tummasta riisistä tai ohrasuurimoista. Sieniä sekaan, pikkuisen currya, valkosipulia, sipulia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *