Italialainen elokuva-ohjaaja ja näyttelijä Asia Argento on noussut jälleen otsikoihin. Viime vuoden lokakuussa Argento kertoi elokuva-ohjaaja Harvey Weinsteinin raiskanneen hänet vuonna 1977. Argento on yksi #Metoo-kampanjan alullepanijoista.
Nyt Argentoa itseään syytetään seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Väitteiden/tietojen mukaan Argento maksoi näyttelijä JImmy Bennetille, 22, 380 000 dollaria, jotta tämä pysyisi hiljaa. Bennett oli nimittäin syyttänyt Argentoa vuosia sitten hotellihuoneessa tapahtuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. – Lähde: Tämän päivän iltalehti.
NYt kun ”Metoo-kampanja on saanut tällaisen käänteen – rehabilitoidaanko Aku Louhimies ja muut Metoo-kampanjan seurauksena aiheettomasti lynkatyt miehet? Jostain syystä epäilen vahvasti, mutta katsotaan nyt.
Piti oll – Viime vuoden lokakuussa Argento kertoi elokuvaohjaaja Harvey Weinsteinin raiskanneen hänet vuonna 1997.
Pahoittelen kömmähdystä.
Koko suureen meteliin aloitettu kampanja lähti alunalkaen harhapoluille. ”Joku” unohti, että on olemassa se toinenkin osapuoli. Hitaasti se tosin saa ääntänsä kuuluville, mutta ehkä vähitellen.
Metsäketo vastarintaan oikeusteitse?
Metoo-kampanjaan osallistuneen näyttelijän manageri teki itsemurhan – perhe syyttää kuolemasta Weinstein-skandaalia.
Metoo–kampanja sai keskiviikkona surullisen käänteen, kun yhdysvaltalainen elokuvamanageri JIll Messick, 50, teki itsemurhan.Messick oli metoo-kampanjassa näkyvästi osallistuneen Rose McGowanin manageri.
Perhe pitää Messickiä Weinstein-skandaalin uhrina. – Yle uutiset 9.2.2018. Uutisten otsikko sama kuin tässä.
Asia Argenton avomies, juklkkiskokki, Anhony Bourdain, teki itsemurhan tämän vuoden kesäkuussa.
Kuinka paljon ruumiita ja tuhottuja heteromieskohtaloita Metoo-kampanjan rohkaisemat /yllyttämät naiset haluavat ennen kuin verenhimo on tyydytetty?
Osaisivatkohan akateemiset femakot vastata?
Vastaus on, ettei yksikään miesuhri ole liikaa femakoille.
Aku Louhimiestä ei kylläkään syytetty seksuaalisesta ahdistelusta, vaan epäinhimillisestä johtamisesta. Menee enempi samaan sarjaan kuin Raimo Summanen jääkiekko maajoukkueen valmentajana.
Vaikea ottaa kantaa kampanjaan kun ei tiedä, mitä todellisuudessa missäkin on tapahtunut. Oikeat ahdistelijat joutavat jäädä kiinni, mutta hysteriaa ja ylilyöntejä ei tarvita. ”Hetoo” olisi sopivampi nimi.
Ruotsalaistähti Noomi Rapace,37, vastusti Weinsteiniä: ”Monet naiset pelasivat peliä ja kiipesivät”.
”Nyt myös ruotsalaisnäyttelijä Noomi Rapace kertoo kohtaamisestaan Weinsteinin kanssa Svenska Dagbladetille.
– Olen ollut todella onnekas. En ole koskaan näytellyt seksikästä, viehättävää sihteeriä. Olen vältellyt rooleja, joissa olen vain kaunis ja pintaa. Mutta on selvää, että olen kokenut paljon. Monet tuottajat ovat flirttailleet ja luvanneet Oscareita.
Hervey Weinstein lupasi suosikkinäyttelijöilleen Oscareita, jos nämä suostuisivat ahdisteltaviksi, ovat monet Hollywood-näyttelijät kertoneet. Weinstein lähestyi myös Rapacea.
– En halua mitään hemmetin Oscareita. En ole myynnissä. Siitä olen varma.
Rapace muistuttaa, että monet naiset suostuivat Weinsteinin ehtoihin.
On monia naisia, jotka pelasivat peliä ja kiipesivät. Monet ovat osallistuneet peliin ja käyttäneet sitä hyödykseen.”
Lähde: Iltalehti 17.12.2017.
lehden otsikko sama kuin tässä.
Aku Louhimiestä ei syytetty seksuaalisesta ahdistelusta, tiedän, häntä syytettiin naisten julmasta kohtelussa elokuvanteoissaan. Mutta nähdäkseni tämä Louhimiehen syyttely johtui Metoo-kampanjasta. Syyttelijä oli Matleena Kuusniemi, jolle roolit Louhimiehen aikaisemmissa filmeissä olivat kelvanneet ilman kitinöitä, mutta kun Louhimies ei palkannut Kuusniemeä ”Tuntemattomaan sotilaaseen” femakot järjestivät Kuusniemelle tilaisuuteen esiintyä kyynelten kera tv-lähetyksessä. Ja koska vastapuolella oli kuuluisa elokuvaohjaaja ja valkoinen heteromies, sympatiat tiettyyn suuntaan ja antipatiat tiettyyn suuntaan oli taattu.