Kun paketissa lukee perinteisesti tehty ei se tarkoita sitä että se olisi perinteistä tuotetta mistään kohtaa .
Ostin tuossa erään ison tuottajan tekemiä nakkeja jossa tuo teksti oli ja roskiin meni koko paketti yhden söin ja mulle riitti
Onko pakko tehdä tuollasia juusto jalopeeno oli nakkien täyte ja voin sanoa että eipä ole hääviä tuo sisältö .
Pitää olla tarkempi tulevassa ettei tule valinta virheitä itseltä .
Oliko tuota jalopeenoa lipsahtanut liikaa onhan sekin mahdollista muttei toden näköistä kuitenkaan seommoro tepivaari Kirjoitti Teuvo Mast
Niin mikä tuote? Juustosta en pidä makkaraan sekoitettuna ja kunnon makkaroita on tosi vähän nakeista puhumattakaan.
No tuote oli juusto jalopeeno täytteellä valmistaja iso Suomi firma Helsinkistä terv tepivaari
Niin tuote oli nakkeja terv tepivaari
Saattaahan kuluttajissa löytyä heitä jotka kernaasti hyväksyvät juuston ja jalopenon nakkiinsa, yksi äidistä ja toinen tyttärestä nääs.
Toisaalta heikkopäistä hirvittää että koska tulee raja eteen isojen markettien juusto, makkara, jugurtti ja leipähyllyjen pituuden kohdalla, Kuluttajako se näin vaatelias on? Ja mikä pahinta suuri osa lopulta roskiin niin kotona kuin kaupassa.
Vois olla jopa hyvää mutta noissa väkevyys ate oli kamala suu oli kun tulessa siitä yhdestä terv tepivaari
Mielestäni juusto ei kuulu makkaraan, eivät mitkään jalopenotkaan. Makkara on makkara ja silvä selvä.
No ei ainakaan jalopeeno ja jos sitäkin pistetään liikaa terv tepivaari
Jos lihapitoisuus on 75-90 %, ollaan oikeissa makkaroissa. Saksalaiset bratvurstit ja Dulanon tuotteet ovat hyviä. On niitä kotimaisiakin, joissa lisäksi nitriittipitoisuus on 0%. Snellman jne…
Jostain kumman syystä lempimakkarani on braatfursti aitona saksalais makkarana terv tepivaari
Makkaran ystäville:
http://www.makkaraklubi.fi/index.html
Aitoa saksalaista bratwurstia ei Suomessa juurikaan ole tarjolla, nuo Dulanon lihatuotteet ohitan olankohautuksella. Bratwurst kun on oikeasti ns maalaismakkara; ei teollinen.
Saan niitä tosin harvoin pari kolme kertaa vuodessa kun itse käyn Saksassa ja ovat todella aitoja joita silloin ostan .
oikein suureen tarpeeseen ostan dulanoa tosin niistä jää puolet syömättä ne kun ei ole mun mielestä lainkaan samoja kun ostamani Saksassa ei edes lähelle terv tepivaari
Varmaan noinkin nuot nakit oli liiantulisia ja sille ei voi mitään ne meni sianruokaan terv tepivaari
Laitan tähän nyt omat lempimakkarani eli palvattu ryynimakkara ja sipulimakkara, espanjalaisissa chorizo makkaroissa on myös suunmukaisia.
Omatekemäni siskonmakkarakeitto maistuu myös hyvälle suussani.
Metsätöissä taukoa pitäessäni laitan kynsitulet ja käristän ryynäriä. Aina sitä ei ole kapassa saatavan ja silloin joudun turvautumaan johonkin lihapitoiseen käristemakkaraan tai bratwurstiin. Sinapiksi nuotiomakkaran selkään hyväksyn ainoastaan emäntäni tekemän, on se erityisen äreää ja makeahkoa. On tehnyt sitä jo kymmeniä vuosia samalla aikanaan lehdestä leikkaamallaan matkailuyrittäjä Keihäsen kehittämällä reseptillä.
Samoin raakamakkarat erilaisin maustein ovat täyttä tavaraa. Tampereen kauppahallista niitä saa useampaa sorttia.
Kyllä siskonmakkarasoppa on erinomaista- tein toissapäivänä.
Sitä tuota ryynimakkaraa teen itse; ikivanhalla reseptillä. Tiedän mitä makkarassani on. Makkara kypsennetään savustamalla ja säilötään pakastamalla.
Siskomakkarakeitto on arkiruokien aatelia, aivan erinomaista ja keitolle tyypillisesti seuraavana päivänä lämmitettynä vielä parempaa.
Laukkamakkara on myös suositeltavien makkaroiden joukossa.
Minullakin on vahvassa lihamyllyssäni makkaratruutti, mutta kerrostalo-olosuhteissa aika hankalaa käyttää saati täyttää ja löytää edes sopivaa suolta.
Minä saan aina sopivaa suolta tuosta naapurista, samalla kun lihatkin. Tähän aikaan pyrin tekemään ryynimakkara, Maalaismakkaraa jne.
Kyllä nuot kaikki on hyvää tavaraa ja kun Tampereella ollaan eihän mustaa makkaraa puolukka survoksessa voi ohittaa terv tepivaari
Mustan makkaran se veri; kieltämättä tökkii oli puolukkasurvosta tai ei. Veri, maksa, munuaiset; ei kelpaa minulle.
Eikä Lihajalosteen nakkeja ja lämmintä lenkkiä perjantai ap. Laatulihasta Kauppahallissa.
Pyllimakkara on peräisin Seitsemästä veljeksestä, se on sian mahalaukusta tehty isoa ryynimakkara. Liekö kenelläkään omakohtaisia kokemuksia siitä?
No lapissa tehdään poron mahasta samaa asiaa siitä on kokemusta samoin kumpusia .
Mailla kun olimme saatiin siain makkaraa terv tepivaari
Hauskaa historiaa siitä kuinka tärkeää ovat olleet Lihjalosteen nakit silloiselle ex-tamperelaiselle, minulle.
Tulimme Hesasta Kummolan Kalen Bemarilla Ilves-Tappara-otteluun joskus 80-luvun puolessa välissä. Ottelua oli pohjustettu hieman parissa kuppilassa.
Hakametsän hallissa ottelun väliajalla tapasin jumppaopettajani Dynamon ( Ilves-mies). Muisti hyvin hullun voimistelijan, joka hänen sijaisena toimin silloin tällöin.
No, Tappara voitti. Juhlan kunniaksi Kalen kuski ajoi keskustorille vaalean vihreälle ”nakkifriikki”- Lihajalosteen kioskille.
Otin 12 nakkia pakkaukseen ja koipieni väliin takapenkille. Joku vieressä yritti ”varastaa” yhden. Löin sormille, vaikka olin jo puolinukuksissa- niin hyviä ne nakit ovat edelleenkin, ettei kannata mennä toisten pussille.
Täällä meidän naapurissa Makulihan Jussi pitää maalaismakkarapäivän joka keskiviikko; lämmintä. Kyllä se hyvää on kun tiedän ihan oikeasti mitä se sisältää.
Aikanaan Kivikylän nakit olivat herkkua; sitten Korpela ja HK ostivat enemmistöosakkeet; sitten alkoi bulkin aika.
No en ehtinyt niitä viemään sian ruokiin kun naapurin rouva sanoi mulle että anna mulle .
no sanoin että siinäpä tuo nyt tänään illalla sanoi mitä hemmetti ne oli, sanoin että juusto jalopeeno nakkeja .
Mun täytyy sanoa että olipa maku elämys suusta lensi metrin tuli mutta sitten keksin mää tein kerma soosin .
ne laimeni heti ja oli melkoisen hyvääkin no hyvä ettei tarvinnut roskiin viskata se kun on minulle kovinta mitä voi ruualle tehdä terv tepivaari
Kävimme juuri Sarankulman ( Härmälä) Wigrenin tehtaan myymälässä. On sitten mainio paikka huippuedullisesti, lammasraakamakkarat ja kymmenet muut. Leikkeleet, lisukkeita kuten punasipuli ”sosetta”, lihaa joka lähtöön, juuri uunista tullutta leipää, jota leipoo italialainen mestari jne. jne.. Kassillinen tavaraa 13 €.