Elina Lepomäki (kok) lähtee herrojen kaa marjaan

Uutiset kertovat, että Elina Lepomäki on kutsuttu  Bilderberg-salaseuran vuotuiseen konferenssiin Italian Torinoon. Hän menee  nyt konferenssiin ensimmäistä kertaa.

Suomessa Evan johtaja Matti Apunen esittää keitä suomalaisia kutsutaan.

Miksi juuri Elina Lepomäki? Siksi, että Matti Apunen katsoo, että Lepomäessä on potentiaalia tulla vaikka pääministeriksi joskus.

Bilderberg-salaseura on perustettu jo vuonna 1956 toisen maailmansodan raunioille. Neuvostoliitto ”hallitsi” puolta Saksaa, kun DDR:ää hallitsivat kommunistit. Tilanne oli Euroopassa tulen arka vielä pitkään toisen maailmansodan päättymisen jälkeen. Siksi joukko talouselämän ja politiikan eliittiä perusti salaseuran, jonka tavoitteena oli luoda uusi maailmajärjestys (NWO).

EU on yksi Bilderberg-salaseuran luomus samoin kuin yhteisvaluutta euro.

Kaikki salaseuran”jäsenistä”, jotka ovat vihkiytyneet salaseuran tavoitteisiin ovat omien maidensa poliittista -tai taloudellista eliittiä. Myös valtamedia on mukana salaseuran toiminnassa, siksi siitä ei kerrota juurikaan mitään.

Uusi maailmanjärjestys tarkoitta tarkkailijoiden mukaan sitä, että valta pitää siirtää demokraattisilta elimiltä rikkaille, joilla on maailman rahat. Tarkoitusta varten mm. Eurooppaan pitää muodostaa liittovaltio, jota edeltää EU.

Kun on paljon maailmalla ihmetelty, miksi Afrikasta lähti yhtä-äkkiä miljoonia ihmisiä vaellukselle kohti Eurooppaa, niin monien katseet kohdistuivat Bilderberg-salaseuraan. Ihmis-salakuljettajien työ oli tehokasta ja hyvin organisoitua. Halpaa työvoimaa virtasi Eurooppaan ja monikansalliset suuryritykset ovat tyytyväisiä. Niinpä tällä kertaa salaseuran kokoukseen osallituvat Lepomäen lisäksi Antti Herlin, Suomen rikkain mies ja Nalle Wahlroos Suomen toiseksi rikkain mies.

Sattumaako vai mitä, että tuoreiden tilastojen mukaan Suomen rikkaat rikastuvat yhä edelleen ja hallitsevat yli puolta kaikesta omaisuudesta Suomessa.

12 vastausta artikkeliin “Elina Lepomäki (kok) lähtee herrojen kaa marjaan”

  1. Aika heikko on salaseuraksi, huomioiden miten paljon siitä julkisesti puhutaan.

    Ei muuta kun Elinalle jotta pidä hauskaa ja tuo tuliaisia.

  2. Elina ei päässyt Kokoomuksen puoluekokoukseen, kun se on samaan aikaan.

    Elina valitsi tärkeämmän tilaisuuden. Siellä pääsee todellisten vaikuttajien kanssa samaan pöytään. Kaikki eivät pääse vaikka haluaisivat päästä.

    Onnea matkaan Elina – pidä lippu korkealla.

  3. Tällainen eurooppalainen malli KKK:sta. Lepomäkeä ei haluttu sekoomuksn puoluekokoukseen ja lähetettiin ”tärkeään” kokoukseen Italiaan…haiskahtaa Orpon hommilta.

  4. Bilderberg oli salainen pitkän aikaa mutta ihmiset kuten Alex Jones on puhunut siitä kauan ja tuonut asian ihmisten tietoisuuteen ja eliittien tavoitteista.

    1. Jo niinkin varhain, kuin 1990-luvulla silloinen Bilderberg-salaseuran nokkamies ökypankkiiri Rockefeller kiitti valtamediaa siitä, että se oli pidättäytynyt kertomasta julkisuuteen salaseuran puuhista.
      Sen jälkeen on monet tarkkailijat selvittäneet salaseuran puuhia ja heidän toimestaan on saatu enemmän tietoa, joka on ollut salaista.
      Nykyisin on konferenseissa paljon mielenosoittajia, jotka vastustavat salaseuran toimintaa.

    1. Aivopesua ja lupauksia loistavasta tulevaisuudesta, sitä se on.

      On huomattava, että mm. Jyrki Katainen on saanut bilderbergrokotuksen. Siksi hän on nyt EU:n komission varapuheenjohtaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *