Suomi on jo nyt mukana lukuisissa kansainvälisissä sopimuksissa. Niistä pahin Suomen kansan kannalta on EU. Mutta muitakin pahoja sopimuksia on. Mainittakoon tässä muutama. Pakolaisten oikeusasemaa koskeva sopimus, Wienin yleissopimus ja YK:n yleissopimus.
Nyt ollaan taas menossa mukaan uuteen YK-sopimukseen, jossa määritellään tarkkoja rajoja pakolaisten suhteen.
Pieni Suomi sitoutuu näillä kansainvälisillä sopimuksilla sellaiseen, josta ei voi etukäteen tietää, mitä ne voivat merkitä esim. 10 vuoden kuluttua. Esimeksiksi Pakolaisten oikeudelista asemaa koskeva sopimus on solmittu jo joskus vuonna 1951 ja laajennettu vuona 1967, jolloin ei vielä tiedetty mitään kansainvaelluksista Afrikasta ja Lähi-Idästä Eurooppaan. Sosiaaliturva on pakolaisille oltava sama, kuin kantaväestölle sopimuksen mukaan. Silloin kun sopimus on solmittu oli pakolaisuus melko pienimuotoista ja johtui lähinnä juuri päättyneestä toisesta maailmansodasta.
Suomi siis hirttäytyy näihin kansainvälisiin sopimuksiin ennen pitkää. Jos Suomi nyt taas menee mukaan uuteen YK:n sopimukseen, niin kuka tietää, mitä se tulee maksamaan jonain päivänä Suomelle. Nykyään maksaa maahanmuuttajat noin miljardin vuodessa. Jos tänne tulee lisää pakolaisia 50.000 henkeä, niin kustannukset tulevat olemaan useita miljardeja vuodessa. Mistä se raha otetaan? Kantaväestön sosiaaliturva heikkenee, palkat alenevat, kun maahan tulee paljon halpatyövoimaa ja näin kantaväestön elintaso alenee.
Tulevaisuuden kuva on ruma ja vain siksi, että Suomen poliittinen eliitti sitoo Suomen sopimuksiin, joiden merkitystä ei tiedetä tai haluta tietää.
Kansainväliset sopimukset pitäisi kieltää lailla.
Tarvitaan sitä halpatyövoimaa joka on edullista firmoille – maksetaan sitten verovaroista heidän koulutus työttömyys ja pienen palkan lisät – Ei edes kokoomuslaiset osaa laskea kustannuksia sillä pääasia on saada firmoille sitä halpatyövoimaa. – Jaa olishan sitä työvoimaa omasta takaa jo ennestään.
Voisitko avata hieman tätä tietolähdettä mistä nää on peräisin ??
Mää sillä kysyn kun faktat on hukassa ja arvauksen varassa ei oikke suju.
Vihervasemmisto ajaa apinan raivolla politiikkaa, joka lisää kansainvaellusta. Kansainvaellus romahduttaa sosiaaliturvan tason Suomessa josta syystä mamut polttavat vihapäissään autoja ja demarit julistavat yleislakon rähinöineen.
Onneksi EU lähettää mellakkapoliiseja.
Mietitäänpä mihin elintasopakolaiset haluavat päästä. Lista voisi olla tämä: Australia, USA. Kanada, Norja ja EU-alue. Kanadan pääsyn puskurina toimii USA.
Australia ja USA eivät allekirjoita GCM –sopimusta
Mikä jää jäljelle? – EU-alue sekä Sveitsi ja Norja
Voidaan sanoa, että Puola, Viro, Latvia. Liettua, Tšekin tasavalta, Malta Kroatia, Kypros, Bulgaria eikä Slovenia ole kovinkaan haluttuja elintasopakolaisten keskuudessa.
Jos tosiaan GCM sopimusta aletaan soveltaa, havaitaan, että sopimuksella on merkitystä seuravilla mailla: Kreikka, Espanja, Italia, Ranska, Saksa, Alankomaat, Belgia, Ruotsi, Tanska, Sveitsi, Norja ja Suomi.
.. näin siis koko maailmassa
***
https://www.aljazeera.com/news/2018/12/members-adopt-global-migration-pact-181210092353957.html
10.12.2018
”Migration is a natural phenomenon,” German Chancellor Angela Merkel said. ”It happens all the time all over the world. If it happens legally, it’s a good thing.”
The pact had been approved in July by all 193 member nations except the US, which backed out last year.
In addition, Australia, Austria, Latvia, Czech Republic, Hungary, Chile, Dominican Republic, Poland and Slovakia refused to attend the summit and sign the accord.
Meanwhile, Bulgaria, Estonia, Italy, Israel, Slovenia and Switzerland are still undecided on whether to agree to the new pact.
*..
”Muuttoliike on luonnollinen ilmiö”, Saksan liittokansleri Angela Merkel sanoi. ”Se tapahtuu koko ajan koko maailmassa. Jos se tapahtuu laillisesti, se on hyvä asia.”
[ Onko muuttoliike välttämättä aina hyvä asia? Oliko vuoden 2015 pakolaistsunami laillista muuttoliikettä? Miljoonan kouluttamattoman elintasopakolaisen tunkeutuminen EU-alueelle ei varmasti ollut yksiselitteisesti hyvä asia. Angela Merkel pääsi jälleen tuomaan esille tyhmyyttään.]
Sopimuksen oli hyväksytty heinäkuussa kaikki 193 jäsenmaata lukuun ottamatta Yhdysvalat, joka vetäytyi sopimuksesta viime vuonna.
Lisäksi Australia, Itävalta, Latvia, Tšekin tasavalta, Unkari, Chile, Dominikaaninen tasavalta, Puola ja Slovakia kieltäytyivät osallistumasta huippukokoukseen ja sopimuksen allekirjoittamisesta.
Samaan aikaan Bulgaria, Viro, Italia, Israel, Slovenia ja Sveitsi eivät ole vielä päättäneet hyväsyvätkö ne uuden sopimuksen.
*