Sipilä navetan vihkijänä

Mistä se kertoo, että Sipilä on parhaillaan tätä kirjoittaessani vihkimässä navettaa Kainuussa? Kertooko se uusista lehmänkaupoista ensi kevään vaalien jälkeen? Tarvitaanhan sitä tässä maassa ainakin yksi kelvollinen navetta poliittisia lehmänkauppoja varten, jonka on vihkinyt yksi lehmäkauppojen suurmestari.

Tiettävästi ay-pamput ovat lähettämässä vastauksensa suoraan sinne vihittävään navettaan Sipilän eiliseen uuteen ehdotukseen pakkolaista, jolla helpotettaisiin irtisanomiset pienissä yrityksissä. Siellähän sitten sopii Sipilän märehtiä vastauksia kilvan lehmien märehdinnän kanssa.

Näyttää siltä, että Sipilällä liikenee aikaa navettojen vihkimiseen, mutta ei Suomen kansan eheyttämiseen ja suurten ongelmien ratkaisemiseen. Ja niin on, miltä näyttää!

27 vastausta artikkeliin “Sipilä navetan vihkijänä”

  1. Parempi itse kunkin osapuolen tehdä kevyttää lehmäkauppaa kuin pitää hampaat irvessä kiinni kiveen hakkaamastaan kannasta

  2. Sipilä meni Kainuuseen navettaan jemmaan, kun edessä oli karvas tappio ay-liikkeelle. Nyt ei voi Sipilä enään perääntyä, vaan hänen on alistuttava kolmikantavalmisteluun työlainsäädännössä. Se oli ay-väen tärkein tavoite ja se toteutui. Tähän mennessä kaikki Sipilän hallituksen kärkihankkeet ovat epäonnistuneet. Kikykin oli vain hyvin pieni lohtu, kun kärkihanke oli yhteiskuntarauha koko Suomeen. Tämän jälkeen Sipilä tekisi palveluksen isänmaallemme, kun hän eroaisi heti ja uusi hallitus veisi soten päätökseen.

  3. Noin oli tavoite ja se tuli olkoot nyt siellä navetassaan no Ayy hyväksyi kun pääsi tavoitteeseensa nyt alkaa kolmikanta joka tietysti kirvelee toisien mieltä .
    Minun ei terv tepivaari

  4. ”Mistä se kertoo, että Sipilä on parhaillaan tätä kirjoittaessani vihkimässä navettaa Kainuussa? Kertooko se uusista lehmänkaupoista ensi kevään vaalien jälkeen?”

    ——————–

    Sipilän teko osoittaa kunnioitusta suomalaista työntekoa, osaamista ja yritteliäisyyttä kohtaan.

    1. Kuinkahan monta kertaa Sipilä on ollut tehtaassa pienipalkkaista naista tervehtimässä tai rekkakuskia, joka painaa pitkää päivää leipänsä eteen kelillä, kuin kelillä?

  5. Mikä ihmeen viha on pääministeriämme ja hallitusta kohtaan, joka yrittää saada aikaan sitä, mitä muut edelliset eivät ole saaneet aikaan vuosikymmeneen
    ?

  6. Niin vuodesta 2003 on ollut kepulistit vallassa kolmella hallituksella siinä välissä oli kokoomus hallitus .
    Mutta se jossa sipilä töppäs oli hyökkäily Ayyn kimppuun ja nyrkkiä pöytään hakaten ei sellanen vaarmuudella hyvää mainetta tuo .
    Ja kun takana on nuot vanhasen kaksi hallitusta jotka ei saanut mitään aikaan jatkona tuo kataisen halitus jonka ala puolelle sipiläkin sitten meni terv tepivaari

      1. No kun en ole mitään poliittista linjaa se ei onnistu minulle tuo ja jos en hyväksy Ayy ihmisenä suurimman osan kansan sortamista .
        Se ei tee minnusta bolseviikkiä terv tepivaari

        1. Olen toisinaan harjoittanut ilmaiseksi täysin pyyteetöntä konsultointia, jotta ihmiset pystyisivät eheyttämään omaa identiteettiään.
          Mitäpä jos tuumailisit ryhtymistä bolsheviikiksi? Heille miellän tyypilliseksi sabotaasin käytön omien pyrkimysten edistämiseksi. Esimerkiksi lakkoilu on kiva tapa sabotoida yhteiskunnan toimintoja.

    1. Eiköhän ne yhteiskunnan hajoittajat löydy aivan muualta terv tepivaari

  7. Ei yhtään kertaaa, sipilään kun vertaat ja avaat silmäs terv tepivaari

  8. Mitä vikaa navetan vihkimisessä on? Navettahan on yksi paikka missä tuotetaan kotimaista lähiruokaa, ja työntekijät eivät hevin lakkoile.
    Muuten olen sitä mieltä, että Karthago on hävitettetävä!

    1. Ei mitään vikaa siinä ole ja se navetan tarkoitus on että lehmät voivat hyvin ja tuottaa meille hyvää ravintoa monessa muodossa terv tepivaari

    2. Jos maaseutu saadaan pidettyä asuttuna, se kierrättää rahaa siellä, joka tuo työmahdollisuuksia ja elävä maaseutu antaa muullekin tuotannolle mahdollisuuksia. Esimerkiksi Heinävesi on pysynyt tarpeeksi voimissaan pystyäkseen tarjoamaan olosuhteet Bernerin tehtaille. Tehtaat tuottavat muistaakseni mm. henkilökohtaisia hoitotuotteita, autoiluun liittyviä kemiallisia tuotteita, elintarvike-etikkaa ym.

      Bolshevismi sen sijaan tuo kurjuutta sinne sun tänne.

      1. Maatalous on olennainen osa Suomalaisten selviytymisstrategiaa, etenkin köyhien ihmisten selviytymisstrategiaa poikkeusolosuhteiden varalle. Pelkän leipäkortin nakertelu ei tuo tarvittavaa energiaa.

        Iskut Suomen elintarvikeomavaraisuutta kohtaan tulevat lähinnä kansallisvaltiovihamielisiltä tahoilta, kuten bolsheviikeiltä, vihreiltä tai muilta sellaisilta.

        Lihantuotannon säilyttäminenkin kuuluu arveluni mukaan tuohon selviytymisstrategiaan. Hädän tullen voidaan lihakarjaa lyödä lihoiksi ja käyttää soveltuvin osin karjalle varattua ravintoa ihmisten ruokkimiseen.

        Edellinen sick-pack -hallitus pelasi uhkapeliä päättäessään Suomen elintarvikkeiden varmuusvarastojen puolittamisesta.

        ———————————————

        Suomen liikenne- ja työlaitteiden energian saantia saartotilanteessa voidaan parantaa hajasijoittamalla biometaania tuottavia laitoksia ympäri maata. Mittavassa biometaanin tuotannossa tarvittaisiin lisää raaka-ainetta esimerkiksi suoturpeesta. Tässäkin kansallisvaltiovihamielinen vihreistö tullee asettamaan esteitä voimiensa mukaan. Saattaa muutama bolsheviikkikin hääriä vihreistön tukena.

        1. Elintarvike asia on yksisuuri asia muttei silti ainoa ja syyttelemällää suurinta osaakansaa vikka bolseviikeiksi on eräs ääri oikeiston temppuja . terv tepivaari

      2. Ääri oikeistolainen populismi perussuomalaisittain on vielä pahempi asia joten bolsevismi on sen rinnalla ikku juttu terv tepivaari

          1. Hyvä Tepivaari: Yleensä bolsheviikeillä ääri-ilmiöt tepastelevat bolsheviikin omissa housuissa. Ääri-ilmiöihin kuuluu jatkuva potaskan suoltamnen lähimmäisistä, joskus kaukaisistakin.

  9. Oppositio on syytön siihen, että Suomella ja suomalaisilla menee paremmin kuin pitkiin pitkiin aikoihin.

  10. Eiköhän Sipilän toimet osoita että hän on mies eikä vellihousu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *