Missähän naiset piileksivät.

Olen jo jonkin aikaa ihmetellyt naisten katoamista näiltä sivustoilta, Hilkastakaan ei ole kuulunut aikoihin.

Arvaukseni kyllä on; naiset kun arvostavat hiljaista ja raikasta ympäristöä, täällä sellaista ei tahdo löytyä. Ruudinsavua, laukauksia ja tappokalustoa esiintynee heidän mielestään ehkä liiaksi.

Aika-ajoinhan se ruudinsavu hieman hälvenee, josko silloin seuraamme sulostaisi naissukupuoleenkin lukeutuva, toivottavasti.

12 vastausta artikkeliin “Missähän naiset piileksivät.”

  1. Kyllä ne taustalla ovat ja mitä ilmeisemmin ovat poissa siihen asti kun ruudin käry hiukan häipyy pois .
    No sitä odottellessa terv tepivaari

  2. Varsin oikeassa Niilo olet. Minun tuntemukseni ovat, että ainakaan naiset ja melkoinen osa miehiäkin, suhtautuvat (minä mukaan lukien) näihin sotajuttuihin varsin pidättyvästi.
    Toki sodat ja taistelut ovat olleet ihmiskunnan historiaa; mutta, tarvitaanko niitä ihan joka mutkassa?

  3. Piti oikein laskea. Sadan viimeisen blogin joukossa kaksitoista käsitteli jollain tavalla sotaa. Eli 12% oli sotaan/aseisiin liittyviä. Varsinaista luotien laulua oli vielä harvemmin.

    Muut aiheet sitten olivatkin kaikkea maan ja taivaan väliltä. Kirjo oli suuri. Ei tämä sivusto ainakaan minulle näyttäydy pelkkänä sotasivustona. Paljon enemmän täällä muista asioista kirjoitellaan. Yleensä päivänpolttavista kysymyksistä.

  4. Juhan tapaan minäkin, tosin paljon luen ja harvoin kommentoin. Minä yritän kurkkia hiukan joka blogilla. Kaikenlaistahan täällä on, jostain syystä se sotiminen osuu silmiin paremmin.

  5. Nyt on kansalaistappelun ”juhlavuosi”. Silloin pitää juhlia. kun on juhlan aika.

    Kannattaa muistaa, että tappelus vaikutti niin paljon ihmisten kohtaloihin pieninäkin tapahtumaketjuna, että ilman kansalaistappelua, ei meistä ketään olisi edes olemassa. Eli ei kannata valittaa ainakaan omaa kohtaloaan. Esivanhemmistaan ja muusta kansasta voi kantaa surua.

    Eteen päin katsovan mieleen tule sellainen ajatus, että nykyään kansaa ehdoin tahdoin jakavat kansallisvaltiovihamieliset tahot olisivat paholaisen riivaamia. Mutta tiedä heistä.

  6. Otinpa tuolta erään 100 avauksen pätkän. Siellä pääsin yli 32%. Se oli se 1918 tapahtumiin ajoittuva jakso. Kuitenkin, tilastomatematiikkaa. Pitäisi kait olla jotain 1000 kpl avauksia. Tiedä häntä mutta paljon niitä sota-avauksia mielestäni kuitenkin. 125 on mielestäni sekin melko paljon, jos vertaan muutamaan muuhun blogialustaan.

  7. Blogialusta on käyttäjiensä näköinen. Olen silti enemmän kuin tyytyväinen siihen että puolet avauksista ei ole mamutus/mokutus sektoria.

    Aamulehdessäkin naisia oli todella vähän aikanaan. Mene ja tiedä onko tämä yleisblogosfääri vähän poissa heidän aihepiiristä. Erikoistuneet blogit heitä vetävät.

  8. Niin ne pari kolme naista Aamulehden blogeilta ovat kyllä käyneet täälläkin. Mihin sitten ovat häipyneet, tai pelästyneet ja miksi.

      1. Pohjola oli tuskin mitenkään oikeassa, mutta tiettry aatenaalima näkyy hänenkin teksteissään , mikä sekin saattaa karkoitta naisia.
        Myös tuo jatkuva räksyttäminen sota-aihetta vastaan saattaa sekin vaikuttaa.
        Totuutta en väitä osaavani esittää.

  9. Hyvinpä näytät aatemaailmani tuntevan. Ettäkö minun aatemaailmani (mikäköhän se lienee sanallisesti ilmaistuna) karsisi muita kirjoittajia, olenpahan sitten aika vaikutusvaltainen kirjoittaja. Niin se minun ”räksyttäminen”, synonyymi jankuttaminen; luulenpahan, että tuohon olisi ansioituneempiakin kirjoittajia.
    Se asia, että en oikein välitä sota-aiheista, sotahistoriasta kylläkin, johtunee kait sitten hieman pasifistisesta ajatuskannastani ko aihealueeseen.
    Näkyipä sitten kaikki kommentointisi kohdentuvan henkilööni ja kuten sanoit; et syytä avauksen aiheeseen osaa sanoa mutta kommentoit siltikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *