UFOja tuttuja – olemmeko yksin ?

Eräs omakohtainen kokemuksemme on jäänyt vaille selityksiä Tiede-lehdeltäkin:

Hollolassa eräänä marraskuun yönä, ilmestyi etunurmikolle 3 eri kokoista pyöreää tassun jälkeä, jotka mahtuivat noin 1 m2 alueelle, ja jotka sulattivat juuri sataneen lumen. Mutta lunta tuli lisää ja tassun paikat säilyivät ja sulattivat uuden sataneen lumen. Kuvasin sen ja naapurit kävivät toteamassa saman.

Mutta, sama toistui, kun muutimme seuraavana vuonna Nastolan Villähteelle. Takapihalle marraskuun lumisateen aikana toistui täysin sama ilmiö samoine tassun jälkineen- kuvasin ne. Naapurit totesivat saman. Piirsin tarkan kuvan mittasuhteista ja lähetin Tiede-lehteen. Pitivät varmasti pöljänä, koska vastaus oli juuri sen kaltainen.

Nyt nuo monien lentäjien havainnot kertovat selittämättömiä ilmiöitä.

Olemmeko yksin  ?

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/5c8d2a93-2404-446b-910c-342e95619ec3_ul.shtml

https://www.avaruus.fi/uutiset/aurinkokunnan-pienkappaleet/aurinkokuntaan-saapui-vierailija-tahtienvalisesta-avaruudesta.html

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005897955.html

 

 

23 vastausta artikkeliin “UFOja tuttuja – olemmeko yksin ?”

  1. Carl Saganin mukaan on erittäin epätodennäköistä että olisimme yksin.
    Mutta yhteydenotto toisiin voi olla hyvin vaikeaa.
    👉😧👈

  2. Olen nähnyt aikoinaan 7 ”valopalloa” kurkiauran muodossa, ne liikkui kaupungin valojen yllä pimeällä marraskuussa. Kyselin jäljestä lentokentän kautta oliko alueella ollut siihen aikaan lentoliikennettä, ei ollut. Ääntä niistä valoista ei lähtenyt, olisiko olleet 500 m korkeudella ja muutaman metrin per valo leveitä. Tämmöttii.

    1. Aamulehden ufo-aiheisessa yleisökeskustelussa yli kymmenen vuotta sitten joku Sahalahdella ainakin lapsuudessaan asunut kertoi, kuinka lapsiryhmää olivat ympäröineet samanlaiset valopallot joskus vuosikymmeniä sitten.

      Samassa keskustelussa mainittiin Lintulan Tiittu-vaari. joka sattuu olemaan esi-isäni. Hän oli perimätiedon mukaan kulkenut sateenkaarilaivalla.
      Hieman tutkailin asiaa.
      Tiitus oli kuollut yli 90-vuotiaana venäläisiä paossa Isovihan aikana luullakseni Laipan metsissä, jossa on vieläkin nähtävissä pakolaisten tekemien tulisijojen jäännöksiä. Kuolintodistuksen perusteella hänet oli ensin haudattu metsään ja siirretty myöhemmin kirkkomaahan, joten ainakaan hän ei poistunut keskuudestamme sateenkaarilaivalla.
      Jokunen vuosi Aamulehden kirjoituksen jälkeen kuuntelin radiosta, kuinka ruotsalaiset olivat pitkään piirittäneet tanskalaista kaupunkia. Kaupungin antauduttua ruotsalaiset olivat menneet kirkkoon, jonka alttaritaulussa oli kuvaus, kuinka maan asukkaat vietiin sateenkaarilaivalla(?) taivaisiin.
      Koska Tiitus oli ratsumies ja hänen miehuutensa osui noihin Ruotsin-Tanskan sodan vaiheisiin, niin oletan hänen olleen läsnä tuolloin siinä kirkossa ja tästä lähtien kertoneen tuosta sateenkaarilaiva-kuvasta.
      Tarina jäi aikalaisten mieleen. Aikalaiset sitten lienevät todenneen Tiituksen kuoltua, että nyt sitten Tiittu-vaari lähti sateenkaarilaivalla taivaaseen.

  3. Kyllä niitä kolmi jälkiä on meillä muotialassa joka talvi eikä niitä tarvitse ihmetellä miettikööt kukin mitä ne ovat .
    Utopia asioihin en usko olkoot mitä vaan terv tepivaari

      1. No miksi minä niitä kuvaisin kun tiedän kuka ne on tehnyt ja kun asia on mulle selviö ufoihin sitten uskoo kuka haluaa se olkoot jokahisen oma asia terv tepivaari

        1. Tuo vastaus on pöljä, miksi tuollaisia sitten tänne kirjoitat ? Minä puhun asiasta, jota tiedekään ei pystynyt selvittämään. Siis pysyivät monia päiviä sulana, vaikka lunta satoi kuinka. Ja kahdella eri paikkakunnalla.

  4. Ellen väärin muista, niin valopallot nähtiin metsän keskellä olevalla rotkomaisella Kaakkojärvellä, jonka vieritse kulki ennen luopioislaisten ja sahalahtelaisten käyttämä asioimispolku. Järvi on hieno retkeilyetappi. Tosin myöhemmin syksyn saadessa hirvikärpäset ahdistelevat.

  5. Avaruus ja avaruuteen liittyvät asiat ja ilmiöt ovat kiehtoneet ihan pikkupojasta asti ja henkilökohtaisesti tunnen oikein hyvin pari avaruustutkijaa, joiden kanssa on käyty lukuisia mielenkiintoisia keskusteluita.

    Henkilökohtaisesti pidän oikeastaan aika pöljänä ajatuksena sitä,että olisimme yksin, pikimminkin ajattelen sen olevan huomattavasti epätodennäköisempää kuin sen, että emme ole yksin.

    1. Astronautit, kosmonautit ja lentäjät ovat kertoneet useita selittämättömiä ilmiöitä; salamannopeasti liikkuvia esineitä, valoilmiöitä , joita ei ole osattu selittää. Aina tarjotaan ensimmäisenä asteroidia tms.

  6. Hiihdellessäni yöllä meren jäällä Leningradin edustalla vuonna 1984 havaitsin hitaasti liikkuvan äänettömän valopallon, joka näytti liikkuvan puiden latvoja alemmalla tasolla. En kyennyt ilmiötä järjelläni selvittämään, joten ufoksi, eli tunnistamattomaksi lentäväksi esineeksi se jäi.

  7. Tais olla silloin näitä sääpalloja joita Suomesakin käytettiin terv tepivaari

  8. Ulottuvuuksia maailmassa on varmasti enemmän, kuin mitä me suppeaälyiset osaamme kuvitellakaan!
    Mitä on ns. mustan aukon takana?
    Silti en mihinkään ns. uhoihin usko, olkoon, kuinka paljon hyvänsä.
    Odotetaan nyt, mitä esim. kuolema tuo tullessaan, loppuuko kaikki sittenkään, vai onko se vasta alku!?
    Mielenkiintoista se kuitenkin on!

  9. Mitäs tähän sanotte: minut vaivutettiin syvään uneen nostettiin yön aikana avaruusalukseen, jossa tutkivat hampaat ja kuvasivat sisukseni. Mikään ei sattunut. Kun tutkimus oli valmis palauttivat minut takaisin.

  10. Tuttuni peri Rauni-Leena Luukasen työhuoneen ja odotteli jotain tapahtuvaksi. Muutettuaan vuosi myöhemmin toiselle paikkakunnalle hän heräsi yöllä, mutta oli ns. unihalvauksen tapaisessa tilassa pystymättä liikauttamaan itseään. Taisi siinä jotakin olentojakin olla häärivinään ympärillä.

    Aamulla kun tuttuni heräsi hän löysi nilkkansa läheltä kaksi pientä reikää, joiden paikat kuulemma löytyvät nilkasta vieläkin parin vuosikymmenen jälkeen.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Rauni-Leena_Luukanen-Kilde

  11. Lapsuudessa, Siivikkalassa katselimme illan pimeydessä taivaalla paikallaan ollutta pitkää mutkikasta valojuovaa, joka pysyi paikallaan minuutti tolkulla. Aamulehdessä raportoitiin suuren joukon ihmisiä nähneen saman valoilmiön. Selitystä ei löytynyt

    1. Luin vasta nyt tuon YLE jutun. Katsoppa Mika mitä minä kirjoitin aiemmin. En siis ole ainut joka on oikeasti nähnyt 7 valopalloa ilmassa ja niille ei saanut mitään vastausta mitä ne oli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *