Li Andersson puhuu paskaa koskien Pihlajalinnaa

Kukaan ei ole selvittänyt kustannusrakennetta julkisella puolella, miksi ei ?

Tuo Pihlajalinnan päätös on  oikea, koska sen ansiosta pitää selvittää myös julkisen puolen kustannusrakenne. Anderssonin väite on  epätosi, koska julkinen ”piilottaa”  valtavan määrän kokonaiskustannuksiltaan vrt.  yksityiset.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/254619-hatkahdyttava-ja-outo-sote-paatos-jyvaskylassa-potilaat-tulivat-liian-kalliiksi

PS. En kannata valinnanvapautta sellaisenaan

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/254619-hatkahdyttava-ja-outo-sote-paatos-jyvaskylassa-potilaat-tulivat-liian-kalliiksi

 

 

 

24 vastausta artikkeliin “Li Andersson puhuu paskaa koskien Pihlajalinnaa”

  1. Eipä ole mikään yllätys että pölhöpopulisti puhuu pölhöä populismia.

    Joskus firmat voivat sanoa asioita joita julkinen puoli ei voi sanoa. Joskus firmojen on pakko sanoa niitä asioita, etenkin julkisesti noteerattujen.

    Joskus taas firma hyssyttelee ja kerää mammonia julkisen sektorin huonon hoidon varjolla.

  2. Pelkästään otsikkoon viitaten totean, että Li Andersson on tunnetusti erittäin säästeliäs totuuden suhteen ja tämän tietää kaikki, lukuunottamatta suomalaista toimittajakuntaa.

    On aivan totta, että julkisella sektorilla peitellään kustannuksia, näin on aina tehty ja itsekin olen ollut siinä mukana, kun on ”ylhäältä ohjeistettu”.

    Toisaalta hallituksen esittämä sote on ihan aikuisten oikeesti täysin mahdoton yhtälö, eikä edes valmistelevat ministeriöt osaa antaa ainuttakkaan laskelmaa, jolla olisi takana edes jotain konkreettistra faktaa.

    On suorastaan huvittavaa miten Päivi (tiedämme kaikki, jotka tänne tulee) Nerg siirryttyään toiseen tehtävään, on tänään lausunut maakuntien määrän olevan *******.

  3. ”Kukaan ei ole selvittänyt kustannusrakennetta julkisella puolella, miksi ei ?”

    Ei pidä tuokaan paikkaansa. Moni taho on tehnyt asiasta tutkimuksia. THL tekee tasaisin välein tutkimuksia koskien myös julkista terveydenhuoltoa.

    Haluaisin myös tietää mihin julkinen ”piilottaa” valtavan määrän kokonaiskustannuksista?

    Julkisen puolen sosiaali- ja terveystoimen tiedot löytyvät kaupunkien ja kuntien talousarvioista ja toteutumat tilinpäätöksistä. Ei niitä mihinkään ole piilotettu.

  4. Siinä Juha on sinänsä oikeassa että kyllähän julkinen sektori tutkii. Etenkin VATT on kova tutkimaan, löytämään rahareikiä ja antamaan neuvoja…

    …joista ensimmäisestäkään ei ole vielä yksikään hallitus välittänyt.

    Toisin sanoen, miksi tutkia jos tuloksilla ei ole väliä?

  5. Kädet heiluu solkenaan kuin koulussa viitaten,eikä puheista tahdo tulla loppua Ja aina oikeassa ”lääkkeitä myöden” mitä tulee yhteiskunnantilaan,joten sen perusteella ”aivoriihi toimii” mutta kuitenkin jälleen pitää muistaa – oppositio on toista kuin hallituspuolueiden yhteiset kompromissit.

    Tietenkään tuo ei vähennä hänen omaa arvomaailmaansa !

  6. Rusinat pullasta ja jos kokonaisvastuu niin se on sitten oma juttunsa. Jos sote yksityiselle niin mikä taho hoitaa ne kalliit toimenpiteet?

  7. Kun kunnassa ei ole maksu voimaa ei se nouse n 86 eken vartin maksulla josta potilas maksaa vain pienen osan kunta lähes kaiken .
    Sittenonniitä alueita jossaonvaltaväestönä sellaset joille onsiunaantunut iän myötä liikaa sairauksia .
    Ne alueet tippuu pois mm pihlajalinnan korista ja julkiselle puolelle siirretään ne jotka käy heidän mielestään liikaa lääkärissä terv tepivaari

  8. Kyllä en arvaa vaan tiedän sen mutta eipä ole siitä kysymys vaan siitä että jos ei ole tarpeeksi tuloja pihlajalinnalle se irtisanoo sopimuksensa . terv tepivaari

  9. No kyllä vaan tiedän ja ne on vertailu kelpoisia .
    Mutta nyt ei ole nistä kyse vaan kun ei tullut katetta pihlajalinnalle se lähtikin alueelta pois kuka ne alueet hoitaa nyt terv tepivaari

  10. Mitäpä niitä sulle kerron ei ole ollut tapana ennekään niitä levitellä .
    Mutta totuus Pihljalinnasta se lähti kun potilaat olivatkin väärän tyyppisiä olivat monisairaitaja ne ei tuottaneet tarpeeksi voittoa pihljalinnan mielestä . terv tepivaari

      1. No tuohan on Heikin omaa päätelmää tosin paikkaansa ei pidä mistään kohtaa terv tepivaari

  11. Parempi julkiselle puolelle pelkästään verovaroin kun 84ekee vartista yksityiselle
    Ja totuushan tuossa on pihjalinna se nosti kytkintä heti kun havaitsi että joutuvat tekeen jopa töitä .
    Ahne se on pihlajalinna eikä mikään muu terv tepivaai

  12. Höpötä mitä haluut turhia sanoja kun pihlajalinna lähti sellaselta alueelta josta ei tullutkaan tavoiteltua tuottoa / voittoa terv tepivaari

  13. Ei saa näköjään olla kovin sairas eikä ainakaan monisairas. Eihän ne yksityiset nyt sellasia halua. Että se siitä sitten.

  14. Niin niiden potilaiden pitää olla ns aspiriini sairaita muutoin se ei kannata varsinkin jos käyvät muutaman kerran viikossa lääkärissä .
    Ja ihan oikeista sairauksista . terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *