Fillaristi on aina ”kunkku”….

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808272201162723_u0.shtml

”Miksi maantiepyöräilijä täytyy liiskata tienposkeen, mutta tavallisella pyörällä ajelevat saavat liikkua rauhassa? Kun vetää spandexit päälle, on yhteiskunnan vihollinen numero yksi.”

Mahtaisikohan johtua siitä, että nuo ”maantiepyöräilijät” ajavat rinnakkain, vaikka pitäisi ajaa jonossa, ja pitkissä jonoissa ja ajoradalla silloinkin, kun vieressä kulkee hyväkuntoinen asfaltoitu pyörätie, millä lain mukaan pitäisi ajaa.

2 vastausta artikkeliin “Fillaristi on aina ”kunkku”….”

  1. Välillä fillari sakki ajaa aikas ”keskellä” tietä… Itse kun ajan on monasti isoilla teillä pyörälaukut tarakalla, niissä on heijastimet ja tulee näin muutakin kuin perseen leveyttä takaa tulevalle…

  2. No ei ne oikeasti noin mene itse maantiepyöräilyä n 20 vuotta harrastaneena tiedän ettei yhdestä pyöräilijästä tule jonoa mitenkään ja en käynyt lenkillä kun yksin .
    Sitten on kilpa tilanne niistä on selvästi merkitty kumpaa puolta ajetaan ja diskaus on likellä kun ylittää keskiviivan .
    Eikä pitkän uran aikana itselle tullut ainuttakaan diskausta jotenka siitä voi päätellä asian .
    Kokonaan eri juttu on sitten esim hämpillä ajo vauhti mutta todellisuuteen ei siellä ajele kukaan sellanen joka vois käyttää nimikettä kilpapyöräilijä .
    Aivan oman fillarin arvo on sen verran kovaa tasoa jota vois sanoa monen auto on vähempi arvoinen niiden kisapyörien arvoissa .
    Mutta kyllä minä olen mahtunut hyvin tielle eikä autoilijat minulle ole töötänneet monet kun tuntee minut ja asuni aikas hyvin .
    Enempi suvaitsevaisuutta ja pistetään se mörkö naamari roska koriin . terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *