Oodi uunilenkille

 

 

Tiesin jo varhain

uunilenkki se on

makkaroista parhain

nälissään kun kieltä lipoi

makunystyrät jo taivaita hipoi

ruoka monipuolinen

uunilenkki tuo

muovikuorinen

 

Vatsaa kun isoa puristelin

nälkä mahassa kuristeli

mieleeni virisi muisto

kuinka iloisesti pannulla

herkku tuo tirisi

ei puhuttu

ruuasta muusta

kun kohta jo valui kuola suusta

 

Veitsellä haava vain

jöötiin kahteen

juustoa sipulia

makkaran sissään

ruokaa parempaa

et löydä missään

muistat vain

uunissa pellillä

pötköjä kääntää

niin illalla

huussissa tarvii ei

ripulia vääntää

 

 

 

 

 

3 vastausta artikkeliin “Oodi uunilenkille”

  1. Mä halkaisen uunilenkin pituussuunnassa ja sitten uuniin lämpöä 250 astetta. Lenkkien päälle viipaleet emmentaljuustoa ja uuniin. 15 minuuttia niin herkku on valmis nautittavaksi.

  2. Minä jätän molemmista päistä vailla halkiota jää juustot plus muut täytteet makkaran sisälle mutta sama tapa .
    teen eräänlaisen veneen makkarasta ja sen halkion täytän juustolla ja muilla tykötarpeilla . terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *