20 vastausta artikkeliin “Mitäs tykkäättä näistä ajatuksista?”

  1. Tätä minä vaan että päivinämme suomalaiset urheilijat sanovat tekevänsä parhaansa ja katsovansa sitten mihin se riittää. Monet ulkomaiset ja niin aikanaan myös Paavo Nurmi asettivat yksinkertaisesti tavoitteeksi olla paras.

  2. Hilkka, minä en koko pitkässä elämässäni ole pyrkinyt voittamaan yhtään kilpailua – en minkäänlaista.

    Mutta varaudun siihen että joudun taisteluun – ja sen pyrin voittamaan.

    1. Tuosta Juhani tullee miehleen se, no mikässoli, siis se Valon Soturin käsikirja, Paulo Coelho, sei niinko halua taistella, mutta on koko ajan valhmiina taistelleen.

      1. Niin, Hilkka, minä en todellakaan halua taistella. On mukavaa istua lämpimässä kodissani tietsikan äärellä, lukien hyviä kirjoja, ulkoillen, tehden jotakin hyödyllistä, jne.

        Olen kuitenkin valmis taistelemaan Suomen ja Viron itsenäisyyden säilymisen puolesta.

  3. Saavuttaaksen jotain sellaista, jota ei ole aiemmin saavuttanut, on tehtävä jotain sellaista, jota ei ole aiemmin tehnyt.

  4. Hieno aforismien sarja Hilkalta.
    Olen kyllä ihan tosissani pyrkinyt voittamaan ja voittanutkin; yrityselämän vaikeuksia. Siitä tulee hieno tunne kun kokee selättäneensä vastoinkäymisensä ja voi todeta, että selvisinpäs voittajana.
    Voittaja ei alkuunkaan välttämättä ole jonkun kilpailun voittaja, vaan, kuten tuo Niilokin mainitsi, kaatumisen jälkeen pystyyn noussut.
    Noista soturi- ja sotilasasioista ei minulla ole muuta sanottavaa kuin; eivät ole vanhan miehen asioita, ne kuuluvat nuoremmille, aika aikaansa kutakin.

  5. Ei elämässä aina voi voittaa, mutta se on lähinnä voittaja, joka pystyy myöntämään hävinneensä.

    1. Hetken tuota mietiskelinkin…totta. Kyllä se niin lienee. Häviön tunnustaminen ei ole mielestäni häpeä; siitä kun suunta voi olla ainoastaan ylöspäin.

  6. Niin ja tuosta voittamisesta seki, että kannattaakohan sitä kovin paljon itteänsä voittaa, siinä meihin jää se voitettu osa ja josse alkaa velkohmaan meitä, son leikki kaukana. Ittensä kans ei ehkä pitäs taistella eikä voittaa ainakhaan, ihan rauhassa vaan, kävellä vaan etheenpäin – niinko mie nyt Hertan kans lähen ovesta ulos, kiitos rakhaat ihmiset kommenteista!

  7. Seiväshyppääjän henkistä valmennusta oli se, että miettii rimaa ja sen ylitystä- ei alitusta- keskittyy ylittämiseen. Tämä on sitä NLP-ajattelua.
    Sovelsin tätä metodia isolle markkinointiporukalle, joka istui lähes pimeässä huoneessa- vieno taustamusiikki ja rauhallinen vakuuttava spiikkaus – 45 min. Heräsivät kuin unesta- tykkäsivät, mutta en tiedä, miten se vaikutti tuloksiin. Ei ainakaan huonontavasti.

    http://mentaalivalmennus.fi/nlp-koulutus/mita-on-nlp/

  8. Paras voittoni itsestäni oli kun muutaman kymmenen vuotta kestäneen tupakinpolton sain lopetettua, nyt jo yli 16 vuotta ilman.

    Häviämään pitäisi myös opetella, ainakin nuorten jääkiekkoilijoiden Ruotsin joukkueen kapteenin kun heitti hopeamitallin katsomoon ja sanoi ettei sellaista tarvitse.

  9. Se onkin Myllymatti melkoinen voitto. V1968 heitin saunareissulla pikkusikarirasiani takkaan ja siihen loppui, ei tarvittu terapeuttia ja senkin tein ”pienessä sievässä”. Työpöydälleni jätin avatun Hofnar Half Time-rasian päätöstäni kruunaamaan. Kolme vuotta oli ja sitten roskiin.

  10. Oih, tuo tupakoinnin lopettaminen on kova homma tai siis minkä tahansa riippuvuuen, jos minun pitäs lopettaa aamukahvin juonti, sois kova homma, mutta jos aattelisin kahvin vaaralliseksi, sillon ehkä siittä sais voimia lopettaa.

  11. Hyvä motto Kalle, mie olen muotoillu tämmöstä, että tehty päätös on hyvä päätös, muuten ei voi jatkaa mihinkhään päin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *