Islanti – kohtalon saari

Ulkoministeri Timo Soini on joutunut sairaalahoitoon korkeakuumeisen infektion takia, tiedottaa ulkoministeriö.
Ulkoministeriön mukaan Soinin huomiseksi suunniteltu vierailu Islantiin siirtyy sairausloman vuoksi myöhempään ajankohtaan.

Näin uutisoi tämän päivän ilta-sanomat.

Olipa hyvä ettei Timpsukka lähtenyt, sillä Kekkoselle Islanti koitui viimeiseksi matkaksi.

10 vastausta artikkeliin “Islanti – kohtalon saari”

    1. Aika eksoottinen veikkaus jos ajatellaan, että on niitä huomattavasti todennäköisempiäkin korkeakuumeisia infektioita.

      Sydänpussitulehdus ei myöskään ole itsenäinen sairaus vaan vaatii aina sen, että myös sydänlihas on tulehtunut.

  1. Ylilihavassa kropassa muhii jatkuvasti jotain pientä tulehdusta. Välillä se vaan sitten pahenee. Ei tämä ole Soinin ensimmäinen sairaalakeikka.

  2. Soinilla on ollut sydänoireita jo vuosia sitten.
    Muistaakseni Joensuun puoluekokouksessa vuonna 2013 Soini mainitsi, että ensimmäinen varapuheenjohtaja tulisi olemaan sydämeniskun päässä puolueen johtajuudesta. Silloin valittiin 1. varapuheenjohtajaksi Jussi Niinistö.

    —————————
    Jos Jyväskylän puoluekokouksessa olisi äänestetty meikäläisen kehittämän mallin mukaan niin, että puheenjohtajisto oli valittu yhdellä äänestyksellä ja keskinäinen järjestys olisi ratkaistu cup-menetelmällä, niin arvelisin, että nykyisessä puheenjohtajistossa olisi myös Sampo Terho. Niinistö ei ollut ehdolla.

    Nyt tarvittiin peräti neljä äänestyskierrosta. Mallissani selvittäisiin kolmella äänestyskierroksella ja tuloksena olisi tasapuolisempi puheenjohtajisto. Puoluekin olisi saattanut säilyä koossa.

  3. Itse ajattelen samoin kuten Harri… tai tuli heti mieleeni lukiessani uutista Timo Soinista.

    Kovassa poliittisessa purjeessa ollut,joten nyt olisi aika ottaa jos sitä yleensä politiikassa on ; rauhallisemmin ”pitemmän kaavan mukaan” !

    Toivotaan että ilkkujat pysyvät poissa/-loitolla kun terveydestä on kyse !

  4. Erikoista on nämä jatkuvat ministereiden, kansanedustajien ja muiden päättäjien jatkuvat sairastumiset ja he pitää ne sairaslomat. Samaan aikaan työpaikoilla vahditaan työntekijöitä ja katsotaan pahalla silmällä jos sairastaa, semmoista.

  5. Määrittämätön keuhkokuume on mahdollinen. Olen sairastanut kaksi sellaista tänä vuonna ja korkeimmillaan kuume oli +40,5 . Kova antibiottikuuri suoraan suoneen noin viikon ajan taltuttanee taudin, toivottavasti. Timmpakin on vain ihminen ja ansaitsee myötätuntomme nyt juuri.

  6. Anna -lehti listaa ruoka-aineita pitkäaikaisen tulehduksen hoitoon. Itse lisäisin listaan antioksidantteja sisältävän pakuriteen. Antioksidanttien liikanautinnastakin on varoiteltu: kantasolujen muodostuminen saattaa laantua.

    https://anna.fi/hyvinvointi/terveys/taltuta-kehon-hiljainen-tulehdus-ruokavaliolla-13-tulehdusta-ehkaisevaa-ruoka-ainetta

    Kun aloitin pakuriteen kohtuullisen nauttimisen muutama vuosi sitten, niin rajun puoleiset lenssut ovat vähentyneet. Sattumaako?

  7. Eiköhän ne lääkärit tee parhaansa. Tuskin Timo lukee näitä blogeja ottamassa neuvoista onkeensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *