Huhtasaaren Tampere-gate

Vastoin tapojani lainaan suoraan US:n blogeista. Punnittua puhetta M. J. Korhoselta:

Viisain ajatus tässä kommenttiketjussa on Erkki Laitilalta. Siteerattuaan ensin Tom Nicholsia hän päättää kommenttinsa: ”Tämä oli viimeinen kirjoitukseni tänne, turhaa ajanhukkaa olisi jatkaa.”

Näin ollen oma kirjoitukseni on sitä samaa ”ajanhukkaa”, mutta tämä on ensimmäinen ja viimeinen tänne.

Enemmistö arvoisista kommentoijista unohtaa täysin mistä tässä on kysymys.

1: Politiikasta, jossa aina yritetään nostaa omaa profiilia ja lyödä toista. Ei Huhtasaari ole ainoa tässä mielessä. Hän vain käyttää hänelle oivallisesti tarjotun tilaisuuden, joka oli lähtöisin tamperelaisen koulun opettajien itsekkyydestä tai pahimmillaan ajattelemattomasta erheestä.

2: Kukaan ei myöskään muista mistä kaikki on saanut alkunsa. Mikä ”legitimoi” tällaisen vyörytyksen Perussuomalaisen puolueen edustajaa kohtaa ja argumentein, joissa suurimmassa osassa ei ole päätä eikä häntää?
Kaikki nimittäin alkoi ”Jytkyn vuonna 2011”. Se oli shokki vanhoille puolueille ja tuon jälkeen ns. vanhoilla puolueilla on ollut vain yksi agenda: On oltava eri mieltä kuin Persut – vaikka he sattuisivat olemaan oikeassa. Samalla median edustajat omaksuivat ylimielisen asenteen olla kritiikittömästi ja asiaan perehtymättä vain ja ainoastaan erimieltä Persujen kanssa. Tuo jatkuu edelleen ja riittää – niin täällä, kuin TV 1 Sannikka & Ukkola-ohjelmassa – oikeuttamaan mitä tahansa väitteitä, kunhan vaan on erimieltä Persujen kanssa.

Hiukan ohi aiheen: On syytä lukea tämän päivän (06.10.2018) IL ja Tomi Metsäkedon tapaus. Ko. lehden pääkirjoituksen otsikko ko. aiheesta kuuluu näin: ”Öykkärilläkin on ihmisoikeudet”. Viisaasti kirjoitettu, ajatus joka unohtuu näinä somepanettelun kultaaikoina ja eritoten näillä foorumeilla.

Ettei menisi aivan vakavaksi kopioin samaa aihetta käsittelevästä toisesta ketjusta Markku Turpeisen mainion ajatuksen Sannikka & Ukkola-ohjelman keskustelun tasosta: ”Entäpä sitten ”raati”! Vihreiden Ozan Yanar ja hänen kaksi joomiestään. Yanarin puheet, mitä julkisuudessa olen kuullut, ovat olleet yleensä samantasoisia kuin mitä paimenet kuulivat kun lehmät kahlasivat järvessä ja nostivat häntäänsä.”

Huumoria pittää aina olla vaikka Persuista olisi puhe ((((

 

16 vastausta artikkeliin “Huhtasaaren Tampere-gate”

  1. Persutkin alkavat jo olla melkoisen vanha puolue.

    Puolueen ikä ei sinänsä ole järin oleellinen adjektiivi.

    Mielestäni oleellista on mitä mikin puolue aikuisten oikeasti ajaa missäkin asiassa ja onko se hyödyksi Suomelle ja suomalaisille.

    Esimerkiksi demarit ovat varmaankin yli 100 vuotta vanha puolue, mutta ovat jo kerenneet nousta aseelliseen kapinaan Suomen vapailla vaaleilla valittua Eduskuntaa ja laillista hallitusta vastaan – Suomen vihollisen Venäjän tukemina ja aseistamina. Nykymeno tuntuu jo viittaavan samaan kuin 100 vuotta sitten punakapinan ja Vapaussodan aikaan.

  2. Putkinen..höpö,höpö taas. Jos siirtyisit sieltä sadan vuoden takaa nykypäivään.Vaikuttaa todella siltä, että kravattipuolue sekoomus laittaa SY:n kanssa Suomen työmarkkinat sekaisin..

    1. Vaikuttaa ennemminkin siltä, että ay-pellet laittavat Suomen talouden nurin osoittaakseen olevansa hallituksen ja eduskunnan yläpuolella.

      1. Sää näet kaikissa vain Ayyn syylisenä ihan mihin vaan ei se noin ole eikä Suomentalous kaadu noin helpolla .
        Eikä Ayy itse ole nostanut itseään hallituksen yläpuolelle .
        Mutta ei tuo halitus olekkaan mikään välkkyjen kerho mitä lienee kun amatöörikin on liian osaava hallituksessa istuvista kehenkään terv tepivaari

        1. Maamme talous on kaatumassa ilman sähläystäkin.

          Käy kohta niin kuin Venäjälläkin Reaganin ja Gornatshovin jälkeen, kun joudutaan antamaan pankkitukea etelän vetelille. Eläkkeitä leikataan ja julkisen puolet työt siirtyvät talkooperiaatteelle.

  3. Jokaisessa puolueessa, monessa järjestössä, firmojen johtajissa, päättäjissä on mätiä omenia. Nykyään ei taida olla mitään väliä mitä puoluetta tuet, kaikki ajaa lopulta omaa agendaa ja hyväveli systeemiään. Ennen vasemmisto oli ongelma, nyt oikeisto on ongelma. Nämä pystyy myymään isänmaataan milloin vain. Nykyajan avainsana on RAHA. Niinkuin Trump myös opettaa meren takana tätä rahan palvomista. Muusta viis. Kotiutetaa voitot nopeasti kotiin. Tämä on nykyajan agenda.

  4. Tämä tapaus on oikeastaan erinomainen esimerkki siitä, kun oikein halutaan väärin ymmärtää, niin ymmärretään väärin.

    Sannikka, tuo omiin mielipiteisiinsä rakastunut vihreä, ei ole, eikä koskaan tule olemaan millään tavalla objektiivisen ja puolueettoman journalismin sanansaattaja, eikä Ukkola ole mainittua parempi, mutta siksi he ovatkin YLE:llä töissä.

    Ozan Yanar taasen edustaa ihan virallisesti Vihreitä, tuota kaksinaismoralismin keulakuvaksi kohonnutta populistipuoluetta.

  5. Backstagen raati oli tuossa ohjelmassa oiva esimerkki siitä, kuinka tasapuolista on Ylen toiminta. Perussuomalaisten kohdallahan tuo on jo peruskauraa. Yksi perussuomalainen vastassaan vähintään kolme opponenttia + suulas omaan ääneensä tykästynyt toimittaja.

    Hieman ihmettelen myös sitä, että tässä nähdään koulun aikuiset toimijat täysin ulkopuolisina. Aivan kuin heillä ei olisi osaa eikä arpaa siihen, mitä koulun nimissä sosiaalisessa mediassa julkaistaan.

    Tehokkaasti on otettu myös lapsi -kortti käyttöön, ymmärtämättä sitä mihin Huhtasaari kritiikkinsä kohdisti.

  6. Niin ja vasemmistolaiset kansallisvaltiovihamieliset takkulaiset väsäävät kieli poskessa tappouhkauksia persuiksi tekeytyen.

    Takkulaiset ovat aiemmin sivustoillaan ylpeilleet tämän tapaisilla tihutöillään, joten rohkenen tehdä tämän olettamuksen.

    Sanna Marin ja Li Andersson: ”Vasemmistolainen väkivalta on toisenlaista.”

  7. Mitä tulee itse julisteeseen, niin toistan sadannen (?) kerran, että se oli oppilaiden tekemä. On ihmeellistä, miten ei voida uskoa, että oppilaissakin voi olla esimerkiksi vihreiden kannattajia, vaikka koulujen nuorisovaaleissa Vihreät on ollut toiseksi suurin puolue. Aina vaan hoetaan kuin papukaijat, miten se on muka opettajien syytä, Toinen asia on sitten, olisiko opettajien pitänyt sensuroida kyseinen juliste niiden muiden joukosta. Mielestäni ei välttämättä, koska se on poliittinen kannaotto ja poliitikot ovat tietyllä tavalla asettuneet alttiiksi kovallekin kritiikille valitsessaan poliitikon uran.

  8. Propagandaministerinä. Joseph Goebbels :”Kun valheen kertoo tarpeeksi monta kertaa, siitä tulee totta”

    Oppilaiden tekemää, heh ..

    Alle viisitoista vuotiaan lapset eivät juuri perusta politiikasta. Tampereen kaupungin kulttuurikasvattajien somessa levittämää kuvaa voisi pitää puhtaasti lapsen ideoimaksi, jos hän seuraisi YLE:n propagandastudioita.

    Toivoa sopii, että Tampereen kouluissa ei toimi Marja Sannikan kaltaisia fanaattisesti esiintyviä opettajia.

    *
    N : ”Vihreät on ollut toiseksi suurin puolue”
    Siis, …on ollut.
    *
    Ylen kysely: ———-, vihreiden kannattajapako vain kiihtyy
    https://yle.fi/uutiset/3-10436852
    4.10.2018

    1. 1, Kyseessä eivät ole ”alle 15-vuotiaat” vaan 15 vuotiaat.
      2. ”Eivät juuri perusta politiikasta”. Kyseisillä oppilailla on aine nimeltä yhteiskuntaoppi joka käsittelee hyvin paljon politiikkaa. Ja kyllä osa muutenkin ”perustaa politiikasta”, aivan kuin aikuisistakin osa enemmän, osa vähemmän.
      3. Vihreät on ollut toiseksi suurin puolue viime eduskuntavaalien varjovaaleissa.

      Lainaamasi linkki vihreiden kannattajapaosta liittyy varmaan yläasteikäisten mielipiteisiin eikä aikuisiin?

      Ja asian pointti on joka tapauksessa se, voiko osa koulun oppilasta olla perussuomalaisten maahanmuuttopolitiikan vastaisia. Sinä uskot, että ei voi ellei opettaja heitä aivopese. Kyllä aivopesua kannattaisi siinä tapauksessa katsoa peilistä. Onko jakaus vinossa?

  9. Linkissäsi kerrtotaan, miten irtisanimislaki hyödyttää Demarteita ja Vihreiden kannatus laskee. Nuoria eivät irtisanimislait kiinnosta. Sen sijaan esimerkiksi ympäristö- ja tasa-arvoasiat kyllä. Siksi Vihreiden kannatus on heidän joukossaan vahvaa. Lisäksi nuoret ovat usein jyrkkiä. Siinä iässähän totuus on usein selkeä ja mustavalkoinen.

  10. ”Kyseessä eivät ole ”alle 15-vuotiaat” vaan 15 vuotiaat. ” : mistä tieto on peräisin?
    [ Toisaalta, emme voi olla varma onko kyseinen kuva yleensä lapsen tekemä.]

    Alle viisitoista vuotiaan lapset eivät juuri perusta politiikasta olipa koulun aineet mitkä tahansa.

    Jaa että jossain ’varjovaaleissa. – toivottavasti eivät koskaan oikeissa vaaleisa.

    1. Jos oppilaat ovat peruskoulun yhdeksännellä, he ovat käyneet kesällä rippikoulun ja täyttäneet 15 vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *