Hyväntekeväisyys järjestöt tekevät tehokasta propagandatyötä, johan AL antaa auliisti palstatilaa.
SOS Mediterranee ja muiden NGO –ryhmien alukset toivat Italiaan yli kuusisataatuhatta pakolaista kolmessa vuodessa. Näitä pakolaisia ei mikään EU-maa ole halukas ottamaan vastaan.
*
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806032200989512_ul.shtml
3..5.2018
Italian tuore sisäministeri: ”Italia ja Sisilia eivät voi olla Euroopan pakolaisleirejä”
*
AL:ssä: ”.. jättää siirtolaiset sisällissotaa käyvän Libyan armoille.”
Jos Libyan olisi EU-alueelle pyrkiville pakolaisille aivan kamala paikka, kuten NGO porukat väittävät, niin miten sadat tuhannet pakolaiset olisivat sinne menneet.
*
http://www.msnbc.com/specials/migrant-crisis/libya
Libya as a Gateway
Migrants from Africa and Middle East surge through Libya, which serves as portal to Mediterranean and safe haven In Europe
Migrant crossings through the central Mediterranean jumped by more than four-fold after 2013. The International Organization for Migration estimates that nearly 182,000 migrants from Libya have landed in Italy since the start of last year, exacerbating a massive refugee crisis already spilling out of Syria and other parts of the Middle East. [ ..jo vuonna 2013 ]
*
NGO – porukat haluavat antaa toiminnastaan mielikuvan meripelastuksesta. Sitäkin se varmaan ajoittain oli.
Miten NGO – alukset toimivat? Aluset seilasivat Libyan merialueen tuntumassa keräten libyalaisten ihmissalakuljettajien NGO- alusten läheisyyteen toimittamia pakolaisia. Kun alukseen oltiin saatu riittävä määrä EU-alueelle menijöitä ( jopa seitsemänsataa kerralla), niin alus suuntasi matkansa Sisiliaan. Näitä noutoretkiä NGO- alukset tekivät muutaman kerran kuussa.
***
AL 16.10.2018 sivu A18
- Siirtolaisia pelastavien järjestöjen alukset on karkotettu Välimereltä yksi kerrallaan. Järjestöjen halvauttaminen jättää siirtolaiset sisällissotaa käyvän Libyan armoille.
Pelastajat savustettiin Välimereltä
ANALYYSI Katja Ihatsu @lannenmediafi
Eurooppaan pyrkiviä siirtolaisia Välimerellä pelastaneen Aquarius- aluksen kohtalo sinetöityi viime viikolla, kun Panama toteutti aikeensa ja poisti aluksen rekisteristään. Ilman lippuvaltiota Lääkärit ilman rajoja ja SOS Mediterranee -järjestöjen alus ei voi liikennöidä, vaan jää seisomaan Etelä-Ranskaan Marseillen satamaan. Se oli viimeinen Välimerellä toimivista humanitaarisista aluksista. Panaman selitys muutokselle on, että humanitaarista apua tarjoavia alus rikkoi kansainvälisiä määräyksiä. Aquariuksen takana olevat järjestöt sanoivat, että Italia on syypää lipun menettämiseen. Niiden mukaan Italian hallitus painosti Panamaa sekä poliittisesti että taloudellisesti keskeyttämään aluksen toiminnan.
PARIISISSA protestoijat vaativat Aquarius- aluksen toiminnan turvaamista. Alus aloitti helmikuussa 2016 ja on pelastanut hukkumiselta noin 30000 ihmistä.
Euroopan siirtolaisongelmat eivät liikuta Panamaa, pientä 3,5 miljoonan asukkaan valtiota Keski-Amerikassa. Sen lipun alla liikennöi noin 8 000 alusta eli joka viides maailman vesillä seilaavista aluksista. Panama on käytetty, koska rekisteröityminen käy helposti netissä ja yritykset saavat toimia verovapaasti.
AQUARIUKSEN toiminta alkoi halvaantua kesäkuussa heti sen jälkeen, kun Italian uusi hallitus aloitti toimintansa. Sisäministeri Matteo Salvini piti sanansa ja esti uusien siirtolaisten maahantulon kieltämällä Aquariuksen tulon sen satamiin. Elokuussa tilanne huipentui siihen, ettei sen oman rannikkovartioston Diciotti -alus saanut lupaa rantautua, koska oli pelastanut 177 siirtolaista mereltä. Diciottin tapauksessa Italia vastaanotti ihmiset kymmenen päivän pattitilanteen jälkeen. Aquarius taas oli kesän aika-na toistuvasti tilanteessa, jossa EU-maat neuvottelivat keskenään, minne alus saisi rantautua ja kuinka monta ihmistä menisi minnekin. Vuoden 2015 pakolaiskriisin jälkeen Välimerellä on operoinut 11 järjestöä pelastustehtävissä. Vähitellen ne kaikki ovat joutuneet vetäytymään. Esimerkiksi Lifeline-järjestön alus on jumissa Maltalla, koska sen kapteeni Claus-Peter Reisch haastettiin oikeuteen aluksen rekisteröintiongelmien takia. Italian korkein oikeus ei ole antanut Jugend Rettetin Iuventa -alukselle lähtölupaa Sisiliasta, vaikka salakuljetussyytteet järjestöä vastaan menivät nurin. Osa järjestöistä on rahankeruutauolla. Kansalaisjärjestöjen toiminnan rajoittaminen on EU:ssa uusi ja vaarallinen ilmiö.
VÄLIMERELLÄ toimineet humanitaariset järjestöt ovat ehdolla Euroopan parlamentin Saharov-palkinnon saajiksi. Ihmisoikeustyöstä jaettavan palkinnon ehdokkuus on paraatiesimerkki siitä, miten kaksijakoisesti EU:ssa suhtaudutaan Afrikasta tuleviin ihmisiin, noin 90 prosenttiin Välimeren ylittävistä. Järjestöt saa-tetaan ensi viikolla palkita työstä, jota niiden ei haluta tekevän.
Syyskuussa Välimeren ylitystä yrittävistä kuoli lähes joka viides, 19 prosenttia. Se on enemmän kuin yhtenäkään kuukautena aiemmin, kertoi italialainen ajatushautomo Ispi Reutersille. [ Välimeren ylittäneiden määrää syyskuussa ei haluta kertoa koska se paljastaisi mistä on kysymys.]
”PARIISISSA protestoijat vaativat Aquarius- aluksen toiminnan turvaamista. Alus aloitti helmikuussa 2016 ja on pelastanut hukkumiselta noin 30000 ihmistä.”
Ilman tuota alusta pääosa tuosta sakista ei olisi edes lähtenyt merelle.
Näillä oli jo lähtiessä tiedossa odottava rahtikyyti Eurooppaan.
Se, että tuo aus on tuonut 30000 elintasoturvista Libyasta Eurooppaan, ei myöskään tarkoita, että ne olisi pelastettu hukkumiselta, koska ehkä 1/5 olisi hukkunut.
”Humanistiset multikulttuuri-intoilijat” valehtelevat suu vaahdossa.
”NGO – porukat haluavat antaa toiminnastaan mielikuvan meripelastuksesta. Sitäkin se varmaan ajoittain oli.”
Pikemminkin vesitaksitoimintaa.
Kiitos kattavasta raportista.
Kiitokset Albanukselle tästä blogikirjoituksesta.
Aamulehti on tämänkin perusteella roskalehti.
Myös minulta kiitokset Albanukselle kattavasta tosiasioiden esiin tuomisesta.
Yleisen petoksen aikana totuuden puhumisesta tulee vallankumouksellinen teko. – George Orwell