Laitoin tuopinpohjalle sitruunaviipaleita ja kaadoin siihen sandelssia. Lopputuloksena raikas helleolut.
Joku voi tietysti sanoa, että syyllistyin pyhäinhäväistykseen ja pilasin hyvän oluen, mutta kyllä tuo minun suussa maistuu hyvältä.
Meksikolaisia sol ia, salitosta ja coronaa on tullut nautittua tällä tavoin, limen tai sitruunan kera, mutta nyt ensikerran supisuomalaista lageria.
Pitääpä harkita – saisiko tuolla kotimaisesta lagerista juomakelpoista.
En tiedä, olen menettänyt makuni niihin viime aikoina. Tumma Sandels tosin menee joskus saunassa.
Katsokaas kun me suomalaiset arvostamme kaikkea tummaa enemmän kun vaaleaa nykyään. Pitää olla trendin harjalla itsekin.
”Olut joka ei taita valoa on liian vaaleaa.”
Mulla tuo on kausiluonteista: Syksyllä ja talvella juon tummaa, keväällä ja kesällä lageria tai pils iä.
Tämä on vähän sellainen arkinen versio Shandy:sta, joka on varsin suosittua esim: Britanniassa.
Uskon, että oli hyvää ja jos itse tykkää niin mitä väliä sillä on tykkääkö muut?