Välillä haluan herkutella vaikka rahani ovat tiukalla. Purkkihernekkeitto ja tonnikala kävivät jo tökkimään, kun menin niillä monta päivää.
Söin broilerin nahkoja myöten. Laitoin nahkaa valkosipulivoipatongin päälle ja oli hyvää.
seommoro t.timppa
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Välillä haluan herkutella vaikka rahani ovat tiukalla. Purkkihernekkeitto ja tonnikala kävivät jo tökkimään, kun menin niillä monta päivää.
Söin broilerin nahkoja myöten. Laitoin nahkaa valkosipulivoipatongin päälle ja oli hyvää.
seommoro t.timppa
Lidlistä saa Grilliboksin, jossa on vain pulleita koipia n. 1,5 kg eikä maksa kuin n . 3 euroa. Pane ne uunipannuun juuresten ja sitruunan kanssa- ei muuta. 200C, 45 min, ja on hyvää nahkoineen päivineen suussa.
Heikki tuossa kertoikin jo mitä olisin ehdottanut ja voin allekirjoittaa tuon tietysti kaikki tekee omin maustein .
Mulla on itsellä savipata jossa teen brolerin taikka koivet hitaasti hauduttaen ja voin sanoa hyvää tulee .
Varsinkin nuot koivet on liidelissä melkoisen huokeita ostella . terv tepivaari