Minun juhlimista vähän varjostaa, kun minulta katkesi etuhammas kun haukkasin kovaa ruisleipää. Onneksi päivystävä hammaslääkäri (keskussairaalan akuutti) on sadan metrin päässä. Menen sinne huomenna, en tänään kun minulle tulee vieraita.
Kasslerpaisti on uunissa muhimassa ja tulee jo hyvät tuoksut. Annan olla valurautapadassa 3 tuntia miedossa lämmössä. Chileläinen punaviini kruunaa nautinnon.
No more teeth…
Harmillista, että juuri Itsenäisyyspäivänä. Otan osaa.
Koita pärjäillä tuolla. Olen itse koittanut suosia jotain hyvinkin perinnesuomalaista ruokaa, nimittäin kotimaisia juureksia. Niistä saa tarvittaessa myös kovin pehmeitä.
Minulla on vahva tarve osoittaa ja muistuttaa, että kasvisruoka on vanha, perinteikäs osa suomalaisuutta. En minä lihasta kieltäydy, mutta en myöskään aio antaa kenenkään politisoida ruokaani.