Saksan vaalit näyttää suunnan koko Euroopalle

Viimeisimpien arvioiden mukaan tulee Saksan vaaleissa nousemaan kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi maahanmuuttokrittinen puolue. Sille ennustetaan jopa 15 prosentin kannatusta vaaleissa ja se olisi jymypaukku.

Saksan kansa alkaa olla kypsä Merkelin politiikalle ja on vain ajan kysymys, kun Merkel saa mennä. Saksassa on miljoonia maahanmuuttajia, jotka elävät kantasaksalaisten siivellä ja kustannuksella.

Tilanne on Suomessa paljolti samankaltainen, kuin Saksassa. Suomessa ovat monet jo ennustaneet, että Perussuomalaiset Jussi Halla-ahon johdolla tekee seuraavissa vaaleissa jättiyllätyksen. Suomen kansa on jo niin kyllästynyt tähän suomalaisten suvakkien ”vieraanvaraisuuteen”, että muutosta vaaditaan laajalla rintamalla.

Ei voi olla oikein, että maahanmuuttaja kävelee sossun luukulle vaatimaan rahat ostaakseen uuden älykännykän, kun samaan aikaa pieneläkeläinen sinnittelee jokapäiväisen leipänsä edestä leipäjonoissa.

Sipilän hallitus on hoitanut maahanmuuttoasioita ikään kuin vasemmalla kädellä ja keskittynyt keksimään säästökohteita kantasuomalaisten tulonsiirroista. Nyt on hallituksen tämän ja seuraavienkin keskityttävä ratkaisemaan maahanmuuton ongelmat esim. mitä tehdä tuhansille paperittomille, jotka lymyää jemmassa ja aiheuttavat pelkoa, turvattomuutta ja epävarmuutta kantasuomalaisten keskuuteen.

Vastoin EU:n komission puheenjohtajan Junckerin puheita EU on voimakkaassa vastatuulessa juuri nyt. Kansaivaelluksesta Eurooppaan tuli se ongelmavyyhti, joka EU.ssa hoidettiin taitamattomasti.

Jos hyvin käy, niin koko EU voi hajota hoitamattomaan kansaivaellukseen, kun kukin maa vuorollaa ottaa ohjat omiin käsiin. Ensimmäiseksi pitää Suomessakin ottaa käyttöön täysimittainen rajavalvonta, joka takoittaa, että maahan pääsee vain hyväksytyillä matkustusasiakirjoilla. Palataan siis vanhaan käytäntöön, joka oli hyvä käytäntö.

Toiseksi maahantulijoille maksetaan vain sen verran tukea, että sillä saa aivan välttämättömät tarpeet tyydytettyä. Kansainväliset sopimukset eivät ole tätä päivää, sillä ne on tehty toisenlaisiin oloihin. Siksi niistä pitää päästä eroon.

Kaikki pienetkin vetovoimatekijät pitää karsia pois, että elintasoturismi loppuisi .

Pääministerille pitää laatia omat ohjeet, että ei enään koskaan pääministeri tarjoa omaa taloaan maahanmuuttajien käyttöön.

Nyt vaaditaan päättäväisyyttä ja koviakin toimia, että kansainvaellukset saadaan loppumaan.

Sanomattakin on selvää, että todelliset pakolaiset ovat edelleen tervetulleita, mutta siinä määrin, kun kansan kantokyky kestää ja suunnitelmallisesti .

17 vastausta artikkeliin “Saksan vaalit näyttää suunnan koko Euroopalle”

  1. Olet näemmä Niinistön-Huhtasaaren linjoilla todetessasi, etteivät kansainväliset sopimukset ole ajan tasalla.
    Koiviston Manu ja Kekkonen olisivat jo aivan hurjina.
    Mutta mitä tekee flegmaattinen sipilistö? Pyörittelee peukaloitaan.

  2. ”Der Spiegel sanoo suoraan, että Juncker on valinnut väärän tien EU:lle. Euroopan unionissa pitäisi rakentaa ensin toimiva vuoropuhelu jäsenmaiden välille ja hakea konsensusta kehittämisen suunnasta.”

    EU:n pitäisi olla seuraavat 50 vuotta itsenäisten valtioiden yhteisö omilla valuutoillaan ja katsoa sitte tilannetta.

    Vihreitten, demarien ja Junckerin linjalla mossahtaa koko paska, se on varmaa.

  3. Nyt on pakko kommentoida Väiskin ääri(oikeistolaista) persulaista propakandaa.

    Mikä innoittaa tällaiseen hulvattomaan ja idealistiseen toivekirjoitukseen kuin saada äärioikeistolle pari ääntä ääniä.

    Saksan vaalitilanteesta jopa Jaakonsaari(SDP) on ollut myötämielinen Merkelin valintaan monen muun kanssa.
    SPD:n ehdokas, kirjakauppias Martin Schulz on jo poljettu maanrakoon väittelyissään kvanttikemian tohtorin ja kansleri Angela Merkelin kanssa.

    Äärioikeisto se täälläkin kaikkine maahanmuuttovastaisuuksineen räyhää vanhalla myllyllään.

    Taitaa tästä tulla ihan oikea hommafoorum.

    Kommentoin joskus hulvattomuuksia, mutta avauksia en tee.

  4. Jaakonsaaren myötämielissys tuskin vaikuttaa saksan vaaleissa millään tavalla ja lähinnä hän kyllä vaikuttaa uikuttavan demarien kohtaloa, kuten aina.

    Vai on Väiski äärioikeistolainen, heh…

    Heil Väiski !

  5. Pienten puolueiden pääsystä äänikynnyksen yli riippuu, saako Merkel enemmistön. Tuskin saa, vaikka voittaisi demareja lisääkin. siellä on neljä puoluetta jännittämäsä äänikynnystä: vihreät, Linke, Vapaa demokraatit (oikeistoliberaalit) ja äärioikeistlainen AfD.

    Merkel pyrkii koalitioon liberaalien kanssa. Jos Vapaat demokraatit putoavat ainoana pikkupuolueista, Merkel joutuu joko hallitsemaan maahanmuuttokriittisten tuella tai muodostamaan demarien tai vihreiden kanssa koalition. Demarit eivät ole kovin halukkaita, eikä merkel ole halukas ottamaan vihreitä kuin äärimmäisen pakon edessä hallitukseensa.

  6. Saksan vaalit ovat todellakin eräänlainen suunnannäyttäjä, mutta itse odotan huvittuneena sitä maahanmuuttoon liittyvää uutisointia, joka on odotettavissa kun Merkelin puolue joka tapauksessa voittaa vaalit.

    Jaakonsaari, tuo aatteeseensa homehtunut demaritantta jo viritteli alkukaikuja Merkelin mahdollistamasta maahanmuuton ihanuudesta, josta muutoin mekin maksamme osamme.

    Olen melko vakuuttunut siitä, että vaikka Merkel häviäisi ääniä niin hänet uutisoidaan suurena voittajana, kuten on tavallista.

  7. ”Kommentoin joskus hulvattomuuksia, mutta avauksia en tee”
    Kyllä nuo kommentointisi sen sinun pohjattoman persufobiasi osoittavat ihan riittävästi.
    Jaakonsaari joutaisi mooses-lipposen ja parta-erkin kanssa sinne vanhojen dementikkojen hoitolaan.

    1. Miksi alentua kuolevaisten joukkoon, varsinkin, kun foorumilla on toimiva moderointi, joka ei salli henkilöön menevää ”vihapuhetta” ?

  8. Heikki, mukava nähdä sinutkin täällä, mutta ethän tee enää typeriä ja paikkansa pitämättömiä vertauksia.

    Voisithan jonkun bloginkin kirjoitella, kun kuitenkin seuraat elämää täällä. Ei se niin vaikeaa ole sopeutuminen muiden joukkoon ja näyttää Aamulehdessä hiljaa hiipuvan koko touhu.

      1. Saattaa olla uutinen, mutta maahanmuutto ja erityisesti laiton siirtolaisuus on yksi Euroopan akuuteimmista, vakavimmista ja kustannuksiltaan kalleimista ongelmista myös Saksassa, kuten se on muuallakin.

        Ongelma ei suinkaan muutu sillä, että huudellaan äärioikeistosta ( jonka määritelmä on suorastaan huvittava) ja milloin mistäkin. Mikäli edes välttävästi seuraa uutisointia hieman suomalaista valtamediaa laajemmin niin ei voi olla huomaamatta, että ”äärioikeisto” ei suinkaan ole ainoa taho, joka asiasta puhuu.

  9. Väinö Okaruusun avauksessa en näe mitään yhtäläisyyyksiä äärioikeistolaisuuteen, realismia senkin edestä.
    Miten toi äärioikeistolaisuus määritellään? Onko esimerkiksi lääkintöneuvos Mikko Paunio äärioikeistolainen, koskapa kirjoittaa bloginsa (”Pekka Haaviston asiakirjakepponen toi hänelle ehkäpä puolen miljoonan euron tienestit”, Oikea Media 28.6.2017) lopussa näin: ”Jos jonkun muun puolueen ja aivan erityisesti persujen poliitikko olisi koskaan tehnyt mitään näin arveluttavaa, olisi valtamedia tuominnut hänet ikuiseen kadotukseen tai niinkuin eräs fb-kaveri luonnehti äärimmäistä rangaistusta, viideksi vuodeksi sähkötuoliin.”

    1. Eihän äärioikeistolaisuutta ole edes tarkoitus määrittää, riittää kun sillä yrittää tukahduttaa keskustelun.

      Samaa sarjaa muiden leimakirveiden kanssa.

    2. Äärioikeistolaisuus on sama kuin äärinationalismi. Esimerkiksi Lipposen Pate on äärinationalistinen isoruotsalainen, siis kyykyttämiseen asti kiilusilmäinen.

      Sen lisäksi on kyllä aika oikeistolainen talouspoliittisestikin. Tuomiojan Eki käytti hänestä päiväkirjassaan sanaa ultraoikeistolainen tarkoittaen talouspoliittista oikeistolaisuutta.

      1. Oikeistolaisuudella tarkoitetaan oikeastaan vahvemman oikeuden hyväksymistä. Äärioikeistolaisuudessa vahvemman oikeus ulottuu kansallisuuksien välisiin suhteisiin saakka.

        RKP on Suomessa eduskuntapuolueista eniten vahvemman oikeuden puolustaja. Kansallisissa kysymyksissä sen hallussa on ruotsinkielisten äärioikeistolainen taistelujärjestö, Folktinget, vaikka sen toimintaan osallistuu ruotsinkielisiä muistakin puolueista. Valtio maksaa äärioikeistolaiselle taistelujärjestölle tukea vuosittain puoli miljoonaa euroa.

        Folktinget kehittelee päätyönään suomenkielisiä syrjiviä lakiehdotuksia. Kun syrjintä saadaan kirjattua lakiin, niin syrjintälakien soveltajaa ei voida oikeudessa syyttää syrjinnästä.

        Eiköhän Eteä-Afrikassa ollut saman tapainen systeemi vähemmistön etuiluoikeuksien turvaamiseksi. Kansainvälisellä painostuksella saatiin syrjintälakeja kumottua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *