Kepun kannatus hiipuu – koska Kepu reagoi

Tuoreen gallupin mukaan Kokoomuksen kannatus vaan nousee ja Kepun kannatus hiipuu. Luulisi, että Kokoomuksen kannatus putoaisi, kun Kokoomus nyt on paljastunut selvästi olevansa vain riistokapitalistien etujärjestö.

Milloin Sipilä pyytää hallituksensa eroa päästäkseen Kokoomuksen kiviriipasta? Kokoomushan käyttää ilmiselvästi Kepua hyväkseen pyrkimyksissään. Toisin sanoen Kokoomus vie ja Kepu vikisee. Sote on hyvä esimerkki.

Se kolmas ”hallituspuolue”, joka ei ole vielä puolue virallisesti, vain joukko loikkariministereitä ja kansanedustajia taapertaa edelleen kannatusmittauksissa 1, 3 prosentin tietämissä.

Hallitus on siis käytännössä jo hajalla, joka yrittää viimeisillä voimillaan saada aikaan Suomen suurinta uudistusta kautta aikojen. Ei tule onnistumaan. Sote siirtyy seuraavalle hallitukselle, joka toivottavasti älyää muuttaa täysin strategiaa sotessa.

Sipilästä ei ollut poliitikoksi. Hän on yritysjohtajainsinööri ja sellaisena pysyköön. Sipilä tuli kalliiksi Kepulle ja Suomelle ja sen kansalaisille. Politiikka on tarkkaa hommaa, kuin lannanajo. Sen lannanajon pitäisi Kepu hyvin tuntea entisenä agraaripuolueena.

2 vastausta artikkeliin “Kepun kannatus hiipuu – koska Kepu reagoi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *