11 vastausta artikkeliin “Politiikkaa kepulaisittain”

  1. Vaikka Väyrynen nyt halventaakin (vaihteeksi) järjestelmää, täytyy sanoa että pitää hymyillä kun edes yksi ihminen uskaltaa sanoa Sipilää vastaan mitään. Niin korkealla jakkaralla hän on tottunut olemaan että pienikin nöyryytys tekee hyvää.

  2. Taitaa sipilä jotenkin pelätä Paavo poikaa ja on huolissaan hänen tekemisistään jospa Paavo alkaa kisaan kepun puhj paikasta jota sipilä on hoitanut vähän niin ja näin terv tepivaari

  3. Näyttää Paavo vetävän kuulijoita ja jaksaa kiertää. Yllättävää on hänen hyvä muisti ja kokemusta riittää. Saattaisipa presidenttikisan väittelyssä pudottaa monta kilpailijaa ja piikittää Saulia. Toivoa sopii että saisi riittävästi niitä kannattajakortteja.

  4. Noin on sipilä on eronnut nyt muutaman kerran, vaikka istuu paikallaan kun tatti eikä tule lupauksiaan pitään terv tepivaari

  5. Kepussa jäsenen erottaa paikallisyhdistyksen johtokunta, ei puheenjohtaja.

  6. Kuulopuheen mukaan kepuun on otettu kernaasti uusia jäseniä ainakin enemmin kysymättä pyrkijän aikaisemmista tai voimassa olevista puoluejäsenyyksistä.

    Kepun puoluevaltuusto voinee erottaa Väyrysen perustaman paikallisyhdistyksen ja kaupanpäällisinä vielä Sipilän ja Lehtomäenkin paikallisyhdistykset, joissa ovat jäseninä.

    1. Vaikka Sipilä tulisikin erotetuksi puolueesta, niin hän voisi silti tietenkin jatkaa pääministerinä.
      Mikähän olisi sipiläläisten eduskuntaryhmälle sopiva nimi? Alsikeapila, ketunleipä?

      Vaalikonetesteissäni ovat perussuomalaiset, ristilliset ja kepulaiset aina menestyneet parhaiten. Ei hyvältä näytä.

  7. Noin voi jatkaa sillä pallilla mutte voi olla enää seuraava pääministeri koska se on puhj mandaatti .
    Ja sipilä on ollut vain E Ahon jatko kautta pitänyt pääministeri . terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *