8 vastausta artikkeliin “Marssikäsky autolla”

  1. Nuo nykyiset turvaistuimet masin lavalla pelastivat kahden varusmiehen hengen. Jos olisi ollut kuin meikäläisen inttiaikana pelkkä paljas lava, niin kaikki 5 lavalla olleet varusmiehet olisivat luultavasti menehtyneet turmassa. Kuitenkin yksikin kuolemantapaus on liikaa.

  2. Virossa olisi isossa sotilaskuorma-autossa voinut olla vaikka 30 sotilasta ja suurin osa porukasta hengettöminä vastaavassa tilanteessa.

    Niihin tasoristeyksiin kannattaa tosiaan kiinnittää huomiota.

  3. On jotenkin hassua, että rahaa löytyy sukupuolineutraaleihin liikennemerkkeihin, mutta aitoon ongelmaan.

  4. Mitä itse ymmärsin, entisenä autosotamiehenä , niistä onnettomuuspaikalta otetusta kuvista että juna on tullut tasoristeyksessä oikealta ja tie siihen tasoristeykseen on mennyt hieman vinossa vasemmalle , niin aika hankala on kuskin paikalta nähdä taakse oikeaan katveeseen jäävää rataa… tietenkin kauempaa risteystä näkisi paremmin sen että onko junaa tulossa jos on silloin ollut valppaana ja älynnyt tarkistaa sen puolen näkymän kunnolla.

  5. No todella ole ollut koskapa se juna tulikin autosta katsoen aika lailla takaa juuri siitä kulmasta johon autosta on huonoin näkö kulma ja keli huomioon ottaen sitäkin huonompi .
    Tampereella viime syksynä v 2016 sattui kuolemantapaus jossa sorarekan alle suoja teillä jäi lapsi ja juuri tuo oli syynä kun kuljettaja ei näe koko autonsa sitä puolta elikkä auton oikeaa sivua.
    Juna tuli samoin ns takaapäin . terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *