Afrikassa tehdään lapsia

Jos tilastoihin perustuvat faktat pitävät paikkansa,
niin eurooppaan saattaa tulevaisuudessa olla tarjolla miljadri henkilöä lisää?
Nyt päättäjämme haluavat nostaa pakolaiskiintiöitä, mutta missä on raja?
Eikö lopultakin olisi syytä paneutua itse ongelmaan?

Jussi Halla-aho nostaa aiheen pöydälle eikä ne ole tuulesta temmattuja?
Al paperi.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/jussi-halla-aho-nostaa-poydalle-hurjan-luvun-afrikasta-miten-eurooppa-reagoi-taman-vuosisadan-suureen-ilmioon-200604279

Aihetta voinee tarkastella puolueettomasti.

9 vastausta artikkeliin “Afrikassa tehdään lapsia”

  1. Eurooppa on ylikansoitettu verrattuna Afrikkaan. Afrikassa pärjää pienemmällä hiili- ynnä muilla jalanjäljillä. Afrikassa on myös valtavat luonnonrikkaudet. Tasatkoot niitä keskenään. YK:n pitäisi estää luonnonvarojen riisto veroparatiisiyhtiöille ja korruptoituneille valtioiden johtajille pitäisi järjestää koppihoito.

    1. Libyan hallitsija Gaddafi jakoi maansa luonnonvaroja koko kansan kesken ja antoi kehitysapua, taloudellista ja ideologista, myös muille Afrikan maille.
      Illuminaatti koki ilmeisesti taloudelliset etunsa uhatuiksi ja tuhosi Gaddafin valtakunnan. Ranska pelkäsi myös kolonialisminsa häviötä Afrikassa ja tuki illuja. Mukana häärivät myös Isis ja Al Qaida. Suomalaisista sotahulluista tahtoivat mukaan myös Elisabeth Rehn ja Matti Vanhanen.

  2. Afrikassa, mutta ei pelkästään Afrikassa, pitää saada syntyvyys kuriin. Pakkosterilointi yhden lapsen jälkeen olisi kohtuullisen tehokas keino.

    Sivistyneissä maissa pitäisi sen sijaan saada nostettua alkuperäisväestön syntyvyyttä.

  3. Väestönkasvua on osattu hallita monessa ja monenlaisessa maassa. Moniko tietää että Iranissa tässä on esim. onnistuttu hyvin? Kyllä se mahdollista olisi Afrikan maissakin, jos he vain käyttävät järkeä. Eivät tunnu kuitenkaan käyttävän – järjen puute vaiko surkeasti hoidettu kehitysapu, kuten moni spekuloi?

    1. Kehitysapu pyrkii siihen, että mahdollisimman moni syntyneistä lapsista jää eloon. Kun lähes jokainen nainen synnyttää ehkä luokkaa 10 lasta, joista melkein kaikki jäävät eloon, niin tietäähän sen miten käy.

  4. ”Afrikassa pärjää pienemmällä hiili- ynnä muilla jalanjäljillä.”

    Jalanjäljen ja CO2-päätöjen kasvu on tällä hetkellä liki maailman vauhdikkainta Saharan eteläpuolisessa Afrikassa ja Pohjois-Afrikassa. Kun tähän yhdistetään raju väestönkasvu,

  5. Pohjois-Afrikka kuluttaa 2,47 kertaa sen mitä tuottaa. Etelä-Afrikan suhdeluku on 2,33. Suomen suhdeluku on 0,50. Lukujen lähde Global Footprint Network.

  6. Saharan eteläpuolisen Afrikan väestötiheys (2016) oli 43,7 asukasta neliökilometrillä. Euroopan asukastiheys oli samaan aikaan 33,2 asukasta neliökilometrillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *