Lihaisa grillimakkara (Kotimaista)

Törmäsin tänään Prismassa ilmeisesti uutuusesittelyssä oleviin grillimakkaroihin. Paketissa lukee, että suomalaisesta lihasta ja valmistettu Suomessa. Lihapitoisuudeksi sanotaan 75% (sikaa). Tuotemerkki: Kotimaista.

400g paketti maksoi 0,89€. Kilohinta 2,23. Ostin kaksi pakettia kokeeksi ja paistoin äsken yhden paketillisen paistinpannulla voissa. Mielestäni ainakin hinta/laatusuhde on hyvä. Maku onkin sitten makuasia.

8 vastausta artikkeliin “Lihaisa grillimakkara (Kotimaista)”

  1. Tulee kesäisin syötyä grillimakkaraa ehkä vähän liikaakin, eikä oikein tahdo enää näin syksyllä maistua.

  2. Nuotiolla tikunnokassa makkarasta kuin makkarasta tulee parasta.

    Itse tykkään myös b-luokan makkarasta nuotiomakkarana (esim camping tai hiillos)

  3. Noin on monasti että esim gamping varsinkin onmun rppuni sisällä kun kalaan menen taikka puolukka metsään .
    On se monella mökki reissullakkirepun sisällä ja tikunnokassa avo notskilla tikun nossa tehtynä .
    Ja muuten hyvää on luonnon keskellä terv tepivaari

  4. Minä olen kokeilijatyyppi. Kun jotakin mahdollisesti hyvää on tarjolla poikkeuksellisen edullisesti, niin sitä tulee joskus kokeiltua. Tälläkään kertaa kokeilu ei ollut turhaa.

    Se on sitten kokonaan toinen asia, että nuotiollahan sitä makkaraa oikeastaan pitäisi paistaa metsässä. Mutta enpä viitsinyt ruveta nuotiontekoon testatakseni edullista lihaisaa makkaraa.

  5. Kari juu, se on hyvää. Toinen suosikkini on Kabanossi rio picante ja moni muukin vaihtoehto.

  6. Hyviä makkaroita on paljon – lisätään vaikka Jalapeno-juusto. Niiden kilohinta on kuitenkin karkeasti kaksinkertainen – jopa enemmänkin – tähän kokeiluuni verrattuna. Juuri hinnan vuoksi kokeilin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *