Äärivasureiden ”väkivallattomuus” on mielenkiintoista…

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005476022.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=d466d10838932601be8484f287cf10d9

”Viime viikolla Tiedonantaja-lehti luonnehti Bar Bear Rockin itsenäisyydenpäiväkonsertti uusnatsien tapahtumaksi. Myös Vantaan Sanomat kirjoitti tapahtumasta. ”

Tätä saamme jatkossakin, koska äärivasureiden väkivalta on ”parempaa”.

8 vastausta artikkeliin “Äärivasureiden ”väkivallattomuus” on mielenkiintoista…”

  1. Baarinomistaja ei aio taipua äärivasemmiston uhkailujen ja tuhotöidenkään edessä.

  2. Linkin takana olevan jutun kommenteissa jankutettiin sitä, ettei vielä tiedetä kuka tuhopolton teki. Eli kommentoijien mukaan baarin omistaja ei voi tietää kenen edessä hänen odotetaan taipuvan.
    Toimittaja ilmiselvästi tietää kuka tuhotyön on tehnyt, koska baaritilaisuus ja jopa bändien ja yksittäisen ihmisenkin natsimaisuus tuodaan korostetusti esiin. Näitä vastaan saa toimia terroristin lailla?
    Jos ei baarissa saa kuunnella isänmaallisia lauluja niin vastavuoroisesti ei linnanjuhlien poliisivartion hevosiakaan saa hakata.

    Smoke

  3. Tietämättä mitä kaikkea on tapahtunut tässä, todettakoon että musiikki on vahva voima. Se liikuttaa kansoja, se mullistaa maailmaa. Sitä on syytäkin pelätä.

    Vaan jos koitat estää musiikin, sulkea sen pois, se muuttuu kahta vahvemmaksi.

  4. Surullisinta asiassa on, että lapsia käytetään häikäilemättä propagandavälineenä. Tilaisuuden ajankohtakin, klo 16.30-..
    Muutaman perheenisän projekti mutta silti käsittämätön.

  5. Samaiseen baariin on ymmärtääkseni J ”kumiluoti” Laine avoimesti kysellyt vinkkejä siitä miten parhaiten toteuttaisi iskun keikalle.

  6. Näyttää siltä, että minkä vähemmän natseja on, sitä vaarallisempia ne ovat. Dilemma?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *