”Suomalainen kreisiys voisi olla vientituote”

”Suomalainen kreisiys voisi olla vientituote”, kertoo diplomaatiksi Lontooseen siirtyvä Johanna Sumuvuori

Ei tartte viedä, kyllä hulluja löytyy joka puolella maailmaa.

Jotensakin vaikea kuvitella tätä vihreää räksyttäjää diplomaattina!

Entinen vihreiden kansanedustaja Johanna Sumuvuori aloittaa pian unelmatyössään Lontoon suurlähetystön lehdistövirkamiehenä. Politiikan negatiivisuus on vaihtunut myönteiseen Suomi-kuvan luomiseen.

Lähde: ”Suomalainen kreisiys voisi olla vientituote”, kertoo diplomaatiksi Lontooseen siirtyvä Johanna Sumuvuori | MustRead

5 vastausta artikkeliin “”Suomalainen kreisiys voisi olla vientituote””

  1. Tunnustan rehelisesti olevani ”hullu”

    ”Tampereella ( MORO 12.10 ) on herännyt keskustelu gondoolihisseistä ( köysirata) keskustasta Särkänniemeen- mahdolliseti Pyynikinharjulle. Luovaa ajattelua. Hienoa !

    Lahdessa 1990- luvulla oli mm. kaksi luovaa hullua, ESA-konsernin edesmennyt pääjohtaja Ossi Kivekäs ja tämän kirjoittaja.

    Olin tehnyt ehdotuksen ”köyisradasta” Lahden radiomastoilta aina Vesijärven sataman kautta Salpausselälle. Kuinka ollakaan, Ossi oli ehdottanut samaa toisitamme tietämättä. Kun Ossi oli Lahdessa ESA-konsernin ”ykkösukko”, näitä puitiin, mutta arvaatte, että meille naurettiin.

    Paljon luovuutta Lahdesta poistui, kun Ossi ( mm. perustuslakioikeusjuristi ) menehtyi. Osmo Vänskä lähti Minnesotaan, musiikkimaestro Erkki Krohn menehtyi viime vuonna ja meikäläinenkin lähti jo aikaisemmin karkuun jämähtänyttä ilmapiiriä- Porvooseen.

    Tampereella olisi kykyä toteuttaa noita muka hulluilta tuntuvia juttuja. ”

    Nyt meikäläisellä on menossa TTY:n kanssa täys-pähkähullu idea sovellettuna kameleotin kyvystä muuttaa värejä eri tarkoituksiin. DI työ on valmisteilla.

    Kylähulluja tarvitaan ravistelemaan pöjliä ja jämähtäneitä.

  2. Heikki, ei sitä olisi noin julkisesti tarvinnut tunnustaa, kyllä se tiedossa on ilmankin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *