Uuniin kokonainen hookoon sininen ja siihen prinssinakkeja pystyyn ”piikeiksi”
Nyt täytyy sanoa, että makkarakiintiöni on täytetty pariksi viikoksi.
Sopivan mansellismielinen blogialusta
Uuniin kokonainen hookoon sininen ja siihen prinssinakkeja pystyyn ”piikeiksi”
Nyt täytyy sanoa, että makkarakiintiöni on täytetty pariksi viikoksi.
No kyllä se makkara siilikin joskus on hyvä juttu, vaikka ei sitä joka päivä söisi
Helppo se on tehdä ja aika nopee valmistua .
Me tehtiin iraplikan kanssa lumikoira ja iran pitikin se haukkua luulikohan sitä kilpailevaksi nartuksi .
Mutta haukku kuitenkin varmuuden vuoksi . terv tepivaari
Ira puolustaa reviiriään.
Noinhan se teki hk on muuten iraplikan suurinta herkkua mulla se tosin saa muutakin kun sitä .
Ja toinenherkku on raaka peruna sitä ei kannata antaa kun puolikas menee masu rikki ja aamulla tulee kiire ulos taikka vati alle .
Kuivattu siankorva saa sen hepuliksi .
mutta niin meillä on kaikilla omat herkkumme toisilla enempi kun toisilla .
Toin nyt Tallinnasta mustaa valkosipulia saamari on hyvää eikä närästä kuten normaali tekee .
Joo reviiri riitaa tais olla kun hänen reviirille oli kehdannut tulla ilman lupaa terv iraplikka ja tepivaari
Suomalaisen vihannes makkara eri muodoissaan.
Yllä kuvattu makkarasiili vaikuttaa äkkiseltään makaaberilta, no huumori kai avaajalla ollutkin pontimenaan.
Wikipediassa sanotaan mm: Makaabereissa töissä keskeisellä sijalla ovat kuoleman symbolit tai muut vastaavat elämän päättymiseen, tuhoon ja rappioon viittaavat temaattiset yksityiskohdat
Luonnehdinta sopii mielestäni makkarasiileen kuin sormi suutarin persiiseen. Uskon että runsas makkarasiilien nauttiminen tukkeuttaa kohtalokkaalla tavalla verenkiertoa valtimoissa sekä kasvattaa epäestettisesti rasvakerrosta ihmisen vyötöllä. No onneksi avaaja vakuuttaa kohtuullisuutta makkarasiilien nauttimisen kohdalla.